ACCIDENT pentru un STAR de la Hollywood. A fost transportat de URGENȚĂ în SUA

ACCIDENT pentru un STAR de la Hollywood. A fost transportat de URGENȚĂ în SUA

Nicolas Cage, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, a suferit un accident în timpul filmărilor din Bulgaria, acolo unde actorul american toarnă cel mai nou film al său.

Actorul și-a fracturat glezna în timpul unei scene și a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Mai mult, Nicolas Cage a fost transferat în SUA pentru o intervenție chirurgicală.

Echipa medicală de la spital l-a sunat pe doctorul lui Nicolas Cage din SUA pentru a-l informa despre tipul de fractură și de starea generală a actorului. Medicul său este cel care a cerut să fie operat în SUA și a solicitat transferarea lui", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Spitalului Militar din Sofia, scrie Mediafax.ro.

Accidentul a avut loc luni și chiar în aceași zi actorul a fost urcat într-un zbor charter, după ce i s-a recomandat să nu fie operat în Bulgaria.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicolas Cage a ajuns în această țară la jumătatea lunii aprilie pentru a se alătură filmărilor la '211', un lungmetraj de acțiune regizat de York Alec Shackleton, în care joacă rolul unui polițist care încearcă să evite comiterea unui jaf.