Rusia răspuns DUR pentru Trump! "Acțiuni IRESPONSABILE și NECUGETATE"

Rusia răspuns DUR pentru Trump! "Acțiuni IRESPONSABILE și NECUGETATE"

Rusia și diplomații ruși sunt într-o continuă agitație din momentul în care Siria a fost bombardată cu 59 de rachete de către SUA.

Mai mulți oficiali ruși anunță că este vorba despre un atac iresponsabil și cer convocarea imediată a Consiliului de Securitate ONU.

Atacurile SUA la baza aeriană siriană reprezintă în viziunea rușilor niște acțiuni luate de un lider necugetat și iresposabil, acestea riscînd să destabilizeze și mai mult situația din Orientul Mijlociu și să conducă la apariția unor noi conflicte militare și extinderea celor existente deja, a spus Andrey Krasnov.

Statele Unite ale Americii vrea să stârnească un război imens în Orientul Mijlociu prin lansarea a 59 rachete de croazieră tactice“, a adăugat el, citat de RIA Novosti.

Mai mult, un alt oficial important al Rusiei spune că atacul SUA asupra Siriei este „un act de agresiune împotriva unui membru al ONU“, a spus președintele comisiei de securitate și apărare a Senatului rus, Viktor Ozerov pentru RIA Novosti. El a adăugat că Moscova va convoca o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU de urgență pentru a discuta situația.

 

Ne puteți urmări și pe Google News