Ştefan Stan, câştigătorul de la "Vocea României", donează din premiu unei fetiţe de 7 ani, operată de 30 de ori

Ştefan Stan, câştigătorul de la "Vocea României", donează din premiu unei fetiţe de 7 ani, operată de 30 de ori

La câteva zile după câştigarea competiţiei care i-a adus notorietate, un premiu de 100.000 de euro şi o carieră muzicală promiţătoare, Ştefan Stan a decis să doneze o parte din bani unei fetiţe de numai 7 ani care suferă de o boală gravă.

Kassandrei Rotariu a fost diagnosticată cu osteomielită, o afecţiune gravă care îi distruge articulaţiile. Din cauza acestei boli a avut nevoie de 30 de operaţii.

Părinţii adoptivi ai micuţei au precizat, conform Prosport, că nu îl cunosc pe Ştefan şi nici emisiunea nu au urmărit-o. S-au declarat foarte surprinşi atunci când Ştefan Stan, cel care a câştigat în această săptămână prima ediţie a emisiunii "Vocea României", de la Pro TV, a anunţat că va dona o parte din premiul de 100.000 de euro micuţei Kassandra Rotariu.

Kassandra a fost adoptată, în urmă cu câţiva ani, de familia fostului internaţional Iosif Rotariu şi de soţia lui, Dana. Fetiţa, a cărei mamă o abandonase, a fost chinuită de bunica sa, arsă cu ţigara, înfometată şi bătută până a ajuns la spital, în stare foarte gravă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Opt ani de închisoare pentru bunică "Era piele şi os. Am înţeles de la domnul doctor că a avut nevoie de 24 de intervenţii chirurgicale cu anestezie generală", povestea la momentul înfierii, Dana Rotariu, mama adoptivă a Kassandrei. 

Bunica, Dorina Rozalia Păcurariu, a fost acuzaă de tentativă de omor şi a fost condamnată, în primă instanţă, la 22 de ani de puşcărie, dar a făcut recurs. "mandatul s-a emis în această dimineaţă. După recurs, femeia a fost comndamnată la opt ani de închisoare cu executare", a mai declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Timiş. CITIŢI ŞI:

  • Câţi l-au ales pe Ştefan "Vocea României"
  • Ştefan Stan, câştigătorul de la "Vocea României", featuring cu Barac în 2006 | VIDEO
  • Ştefan Stan, din echipa lui Smiley, a câştigat "Vocea României" | VIDEO