EXCLUSIV: Iubitul Mălinei: "Refuz să cred că s-a sinucis. Obişnuia să mă şantajeze. De prea multe ori mi-a dat alarme false"

EXCLUSIV: Iubitul Mălinei: "Refuz să cred că s-a sinucis. Obişnuia să mă şantajeze. De prea multe ori mi-a dat alarme false"

Sebastian Truţă a vorbit din nou, în exclusivitate pentru EVZ, despre relaţia pe care a avut-o cu artista care a murit, săptămâna trecută, căzând în gol de la etajul şase.

Sebastian Truţă spune că, de câteva zile, a plecat din Bucureşti din cauza isteriei care s-a creat în jurul morţii iubitei lui. "Vreau să mă recuperez", a explicat Sebastian, care a mai adăugat că singurele declaraţii pe care le-a dat la poliţie au fost lunea trecută, imediat după tragedie. "Vineri, în ziua înmormântării, am fost doar să semnez un proces-verbal, cum că sunt de acord să mi se umble în telefon după acele mesaje". Sebastian Truţă mai povesteşte că n-a ştiut niciodată ce să creadă: că Mălina s-a sinucis sau a fost un accident? "Nu vreau să se interpreteze că susţin teoria cuiva, dar eu n-am spus niciodată că iubita mea s-a sinucis. Refuz să cred că a făcut asta. Eu nici acum nu pot să realizez că Mălina nu mai e. E ceva imposibil de acceptat. Trec orele şi câteodată mai pun mâna pe telefon. Din instinct vreau s-o sun". După ce Ana Maria Gombos, o prietenă a Mălinei, cea care i-a ţinut portretul artistei la înmormântare, a declarat, ieri, că Sebastian îi vorbea urât, spunându-i că e o "babă odioasă", Sebi se apară: "Pe individa asta n-am văzut-o niciodată în trei ani de zile. Îi mai scria Mălinei din când în când pe Facebook, iar Mălina îmi cerea să închid fereastra, că iar o stresează aia. Din câte am înţeles, este coadă după mai multe vedete şi pretinde că e prietena lor. Adevăraţii prieteni ai Mălinei nu sunt ăştia pe care i-aţi văzut acum la televizor. Sunt Codruţa, sora ei, şi un tip, care e acum în Spania", a mai spus Sebastian. Sedativele luate duminică seara Despre tatăl lui, Nicu, Sebastian spune că este în continuare marcat de dispariţia Mălinei. "Tata a iubit-o enorm. şi în noaptea aia, când a spus că a luat pastile, eu nu ştiam de treaba asta. Mălina obişnuia să mă şantajeze. Din păcate, de mult prea multe ori. Dacă ar fi luat pastile, mai ajungea ea la apartamentul părinţilor mei? Şi erau ameninţări...dar nu vreau să spun nimic în dezonoarea ei. În orice caz, de multe ori mi-a strigat "lupul" şi mi-a dat alarme false. Tata a rugat-o în seara aia: "Măli, rămâi la noi". N-a vrut deloc. Iar când Mălina te refuza, trebuia să faci ca ea. Altfel, riscai o scenă, o ceartă inutilă".  Ultima petrecere la care au fost Sebastian a mai spus, pentru EVZ, că, în ultima perioadă, a revăzut sutele de fotografii cu iubita lui. "Ultima petrecere la care am fost. În El Grande. A fost foarte frumos. Am dansat ore întregi pe muzica noastră preferată: rockul. Iron, Metallica, Scorpions". Mai are şi o altă amintire de la Mălina: căţelul Ozzy."E acum acasă la părinţii mei. Locul în care îi place cel mai mult". Citiţi şi:

  • Mălina Olinescu a fost înmormântată. Iubitul ei a plâns în hohote lângă sicriu
  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Un an de zile am rugat-o să meargă s-o vadă un doctor"
  • Mălina Olinescu îşi prevenise iubitul: "M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac"
  • Călin Geambaşu susţine că Mălina Olinescu avea vânătăi pe corp