Femeia care ar putea să îl bată pe George Clooney

Femeia care ar putea să îl bată pe George Clooney

Actriţa Stacy Keibler, actuala iubită a faimosului actor, are un trecut care include partide de wrestling într-o ligă profesionistă, dar şi încurajarea unor echipe sportive în calitate de majoretă.

Relaţia dintre George Clooney (50 de ani) şi Stacy Keibler (33 de ani) a devenit publică în urmă cu aproape patru luni, iar cuplul pare să fie deschis în privinţa declaraţiilor. Cei doi au petrecut vacanţe împreună, Keibler i-a cunoscut pe părinţii actorului, iar, de curând, au început să îşi facă şi planurile pentru Sărbători.

Iubita lui Clooney, fostă luptătoare în World Wrestling Entertainment (WWE), a făcut şi prima declaraţie publică de dragoste, în urmă cu aproape două săptămâni, când a postat pe Twitter: "Ştii că este dragoste atunci când iubitul tău a avut o operaţie la cot în urmă cu două zile şi te duce la un meci de-al echipei Ravens... mai ales când el este un fan al Bengals".

Fără motive de violenţă

Ne puteți urmări și pe Google News

Despre operaţia la cotul lui Clooney nu s-a vorbit, însă actorul a recunoscut că iubita sa are putere să îl bată. "Poate să mă bată măr", a declarat Clooney. Actorul a şi completat, despre mişcările de wrestling ale lui Keibler, că "poate să mă doboare în două încercări din trei".

Vacanţele petrecute împreună de cei doi demonstrează că nu prea există totuşi motive de violenţă în acest cuplu. În acelaşi timp, actriţa şi luptătoarea profesionistă i-a cunoscut deja pe cei care i-au dat viaţă lui Clooney. "Părinţii lui George sunt oameni minunaţi", a fost concluzia lui Keibler după premiera din Los Angeles a filmului "The Descendants".

Fiind deja în luna Sărbătorilor, cuplul a făcut planuri pentru vacanţa de iarnă, pe care o vor petrece împreună. "Ne vom aduna mulţi prieteni şi familia, aşa că va fi distractiv", a spus Keibler.

Planurile de Sărbători includ şi o vacanţă a cuplului, împreună cu părinţii ei, care nu îl sperie pe iubitul său, mai ales că i-a cunoscut deja pe aceştia. Relaţia dintre Clooney şi Keibler a început la scurt timp după ce acesta s-a despărţit de vedeta de televiziune de origine italiană Elisabetta Canalis.

Luptătoare, actriţă, apoi iubită

Originară din Baltimore, Maryland, actuala iubită a lui George Clooney are o carieră de peste 20 de ani. Keibler a fost model în reclame de la 6 ani, iar în liceu a fost primă majoretă a "Raven Cheerleaders". Înainte de a participa la show-ul american "Dancing With the Stars", unde a ajuns printre cele trei cupluri finaliste, Keibler a participat la un casting pentru World Championship Wrestling (WCW). Keibler i-a impresionat pe cei de la WWE, care au achiziţionat WCW.

Cariera în actorie şi-a început-o cu roluri în seriale precum "George Lopez", "Cum rămâne cu Brian?", "Samurai Girl", "Chuck" şi "In the Motherhood".

Clooney, câştigător al unui Oscar pentru rolul din "Syriana", a fost desemnat în 1997, "Cel mai sexy bărbat în viaţă" de revista "People". Printre femeile cu care s-a mai afişat actorul se numără şi actriţa Kimberly Russell şi fosta soţie Talia Balsam. În trecut, actorul a declarat că nu se va mai căsători şi nu va avea copii, însă Michelle Pfeiffer şi Nicole Kidman au pariat pe 10.000 de dolari că Clooney va fi tată până la vârsta de 40 de ani. Ambele au pierdut pariul. Când i-au trimis cecurile, actorul le-a returnat banii şi a pariat "dublu sau nimic" că nu va avea copii până la 50 de ani. Şi acest rămăşag a fost pierdut de cele două actriţe în mai, când Clooney a atins vârsta "fatidică". <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/DtGxoTJZ_2M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QXeOrqoD-yE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Poate să mă bată măr. (...) Să mă doboare în două încercări din trei." GEORGE CLOONEY, actor Citiţi şi:

  • George Clooney a vrut să se sinucidă. Vezi de ce!
  • Elisabetta Canalis: "Relaţia cu George Clooney a fost de tip tată-fiică"