Un 1 Decembrie cu români speciali

Un 1 Decembrie cu români speciali

Televiziunile au pregătit pentru Ziua Naţională o serie de ediţii speciale prin care să îi facă pe români mândri de ţara lor şi să îi distreze pe cei care petrec 1 Decembrie acasă.

Live de la paradă Parada militară care începe la ora 11.00 va fi transmisă în direct de televiziunea publică şi Antena 1. Transmisiunea TVR 1 începe la ora 11.00, iar ediţia specială a Antenei 1, la 10.45. Spre amiază, românii cu succes în ţară sau în afara graniţelor invadează micile ecrane.

TVR 1, cu Iuliana Tudor în calitate de prezentator, îl are în prim plan pe Benone Sinulescu. Acesta a sărbătorit de curând 55 de ani de carieră. La evenimentul lui de la Sala Palatului au participat vedete cu nume sonore: Andra, Irina Loghin, Marcel Pavel, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu, cu toţii acompaniaţi de Nicolae Botgros şi Orchestra "Lăutarii".

TVR 2 pregăteşte o serie de filme româneşti care începe la 9.15 cu "Declaraţie de dragoste". Iubita lui DiCaprio la Pro tv Pro TV sărbătoreşte Ziua Românilor la "Happy Hour", de la 12.00 la 13.00 şi de la 16.00 la 19.00. Cătălin Măruţă are invitaţi de seamă ca Alexandra Stan, Diana Dondoe şi mulţi alţi români valoroşi sau străini apropiaţi de ţara noastră şi un interviu în exclusivitate, dar cu Mădălina Ghenea, presupusa iubită a lui Leonardo DiCaprio şi model de succes. În plus, Andra va face un duet special cu Valentin Dinu, tânărul de la "Românii au talent".

Răzvan şi Dani îi aduc pe cei care au câştigat până acum emisiunile concurs de la Antena 1, iar de la ora 17.00 Simona Gherghe face "o ediţie specială, de gală" a emisiunii "Acces Direct". De la ora 9.30, Gabriela Cristea Toader vă invită la Kanal D la o ediţie specială a emisiunii "Draga mea prietenă". Marii campioni ai României, cărora li s-a cântat imnul pe podiumurile lumii şi care ne-au făcut mândri că suntem români împart cu telespectatorii momentele lor de glorie. Printre ei: Ivan Patzaichin, Elisabeta Lipă, Mariana Bitang sau Estera Dobre.

Şi HBO difuzează două filme româneşti cunoscute, "Francesca", din 2009, şi "Bună! Ce faci?", din 2010. Concert în salină În plus, postul va difuza, de la ora 19.00, un concert inedit al unei formaţii româneşti. "Live Underground Byron" care a avut loc la peste 100 de metri adâncime, într-un loc cu o acustică impresionantă: salina de la Turda. Show-ul de o oră este compus din două părţi: unplugged - susţinut în mina Terezia - şi concert electric - în amfiteatrul din mina Rudolf. Citiţi şi:

  • Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să arboreze drapelul naţional
  • Hillary Clinton îi felicită pe români de Ziua Naţională

Ne puteți urmări și pe Google News