Prinţul William a salvat doi ruşi | VIDEO

Prinţul William a salvat doi ruşi | VIDEO

Prinţul William a participat, ieri, la operaţiunea de salvare a unor marinari ruşi dispăruţi în Marea Irlandeză, situată între Irlanda şi Marea Britanie.

O navă s-a scufundat ieri, în Marea Irlandeză, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. O parte din echipaj a fost dat dispărut, iar la operaţiunile de salvare a luat parte şi locotenentul William Wales, nimeni altul decât al doilea succesor la tronul Marii Britanii.

Alături de colegii săi din elicopter, Prinţul William a salvat doi dintre marinarii ruşi daţi dispăruţi în apele Mării Irlandeze. Din cei opt membri ai echipajului, cinci sunt daţi dispăruţi în continuare, iar şansele de a fi găsiţi în viaţă sunt minime, anunţă Associated Press.

Un purtător al pazei de coastă, Jim Green, a declarat că "majoritatea purtau costume impermeabile şi aveau asupra lor lanterne. Însă, condiţiile de pe mare sunt extrem de dificile".

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI:

  • La o săptămână de la nunta cu Kate, Prinţul William a salvat cinci oameni

Imagini din elicopterul Prinţului William, filmate în momentul salvării: <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/fVZZm9lBs5M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>