Mărturia şocantă a unui băieţel de 4 ani: "Tati a împuşcat-o pe mami! Poc! Poc!" | VIDEO

Mărturia şocantă a unui băieţel de 4 ani: "Tati a împuşcat-o pe mami! Poc! Poc!" | VIDEO

Poliţia din statul american Michigan a arestat un tânăr pentru uciderea soţiei sale. În ajutorul autorităţilor a venit chiar băieţelul cuplului, în vârstă de numai patru ani, care a spus cum a fost ucisă mama lui.

Bărbatul a atras atenţia autorităţilor după ce a făcut mai multe declaraţii care nu au coincis. El s-a contrazis în momentul în care a explicat motivul absenţei soţiei sale din căminul conjugal.

Sâmbătă seară, acesta i-a spus soacrei sale că soţia sa, Stephanie, a fugit de acasă cu un alt bărbat. Cu câteva ore înainte, însă, l-a sunat pe şeful tinerei pentru a-l informa că nevasta lui nu va veni la serviciu în următoarele 30 - 45 de zile, pe motiv că o internează într-o clinică de dezintoxicare după ce i-a găsit în poşetă mai multe seringi.

Adevărul a ieşit la suprafaţă duminică, după ce corpul lui Stephanie a fost descoperit ascuns în casă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din cauza declaraţiilor contradictorii, poliţia din Michigan l-a reţinut pe bărbat duminică seară. Cu el se afla şi Brody, băieţelul de numai patru ani.

"Tati a pus-o pe mami în cadă şi a împuşcat-o! Poc! Poc!", a descris micuţul scena morţii mamei sale.

Ulterior, şi bărbatul a recunoscut că este responsabil de moartea soţiei sale, dar a precizat că a fost vorba despre un accident. Şi aici, declaraţiile sale s-au contrazis la un moment dat.

Iniţial, bărbatul a precizat că soţia sa l-a ameninţat că îl părăseşte şi că-l va lua şi pe băiat cu ea. Nervos, a ieşit din casă şi s-a urcat la volanul maşinii ei, pe care a ascuns-o la câţiva kilometri depărtare de casă, pentru a o împiedica să fugă. Când a revenit acasă, soţia îl aştepta înarmată. În momentul în care se luptau pentru armă, aceasta s-a descărcat, iar soţia sa a fost rănită mortal. La scurt timp, agresorul şi-a schimbat declaraţia, afirmând că soţia sa a murit în baie.

Poliţia a descoperit în casa cuplului urme de sânge în bucătărie, pe uşa ce lega bucătăria de living, în baie şi pe un hol. În spatele unui dulap s-a găsit şi puşca de calibru 22, cu urme de sânge pe ea.

Soţul a fost arestat duminică seară, iar pe 1 decembrie va avea loc prima audiere, care va stabili dacă sunt suficiente probe în cazul său pentru a iniţia un proces.