CRONICA MONDENĂ: Amintiri cu paparazzi: Rolul închisorii Doftana în aventura dintre Andreea Marin şi Gică Popescu

CRONICA MONDENĂ: Amintiri cu paparazzi: Rolul închisorii Doftana în aventura dintre Andreea Marin şi Gică Popescu

La un moment dat Andreea Marin era foarte urmărită de paparazzi. Câteodată îi păcălea. Aşa a încercat şi într-o seara, de demult.

Ea locuia în zona Aviaţiei, în spatele hotelului lui Dumitru Dragomir. Avea un jeep Mercedes despre care se spunea că i l-ar fi dat Ion Ţiriac. De obicei paparazzi se ţineau după maşină. Dar nici ei nu erau fraieri. Aflaseră că Andreea flirtează cu Gică Popescu. Şi că Gică Popescu are la firmă un coleg, Daniel Stanciu, cu care se mai ajută.

Daniel Stanciu, astăzi ajuns mare director sportiv la echipa de fotbal din Timişoara, atunci era mai tânăr şi făcea de toate. Tocmai primise de la firma unde era asociat Gică Popescu un Touareg. Atunci, o maşină şi mai grozavă decât este astăzi, pentru că tocmai apăruse pe piaţă. Aşa că prezenţa Touaregului lângă blocul Andreei nu a trecut neobservată.

Când vedeta s-a şi suit în maşină deja s-a dat alarma. Touaregul a plecat spre Ploieşti. Paparazzi au cerut ajutoare. Un punct important în "fişa postului" lor este să cunoască proprietarii maşinilor importante. Bănuielile în legătură cu Gică Popescu şi cu Andreea Marin s-ar fi putut concretiza. Putea fi o zi mare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Touaregul s-a oprit la Telega, după Ploieşti, unde Andreea Marin avea o cabană. Construcţia cochetă, din lemn, era amplasată chiar lângă închisoarea Doftana. Paparazzi au împânzit închisoarea. Celulele unde şi-au trăit tinereţea revoluţionară Gheorghe Gheorghiu-Dej, Nicolae Ceauşescu şi alţi membri din ilegalitate ai Partidului Comunist Român, erau dezafectate. Închisoarea, toată, parcă se prăbuşea de la sine. Duşumelele scârţâiau, cărămizile cădeau la orice mişcare mai bruscă. Ei au stat toată noaptea acolo. Gică Popescu nu a venit.

După cum s-a vorbit ulterior, în târg (dacă o fi adevărat) el nu a mai putut pleca de acasă. Cei doi au stat bine mersi toată noaptea. Daniel s-a lăudat prin mai multe locuri cu o mare cucerire. Paparazzi au realizat, dimineaţa, unele poze sugestive cu cei doi. S-au apropiat atât de mult fără să fie observaţi încât au auzit şi ce vorbea la telefon Andreea Marin, din balcon. Ştiindu-se nesupravegheată ea se adresa cu un puternic accent moldovenesc unei costumiere, căreia îi spunea că "nu a fost o seară de pricaz", adică a fost bine.