Grave accidente rutiere în Germania: opt morţi şi 37 de răniţi | VIDEO

Grave accidente rutiere în Germania: opt morţi şi 37 de răniţi | VIDEO

În urma a două accidente rutiere care au avut loc în Germania, cel puţin opt persoane au decedat, iar alte 37 au fost rănite.

Din cauza ceţii dese, 50 de maşini au fost implicate, aseară, întru-un accident în lanţ, în apropiere de frontiera cu Olanda. Bilanţul acestui incident rutier: trei morţi şi 35 de răniţi.

Carambolul s-a produs pe o autostradă din Renania de Nord-Westphalia, în direcţia Emden, anunţă astăzi AFP.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/zrKaGcsR4nA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News

Iar în această dimineaţă, în jurul orei 1.20 (0.20 GMT), cinci persoane au murit, după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal. Tragedia s-a produs după ce soferul uneia dintre maşini, un tânăr în vârstă de numai 24 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit frontal de o altă maşină care venea din faţă şi care circula regulamentar.

Trei oameni au murit pe loc, şoferul şi doi pasageri, o tânără de 22 de ani şi un tânăr de 19. Un al treilea pasager, o fată de 20 de ani, a fost transportat la spital. În celălalt vehicul, doi dintre pasageri, de 45 şi 47 de ani, au murit pe loc, iar o a treia, în vârstă de 32 de ani, a fost grav rănită. Poliţia spune că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.