Răzvan şi Dani se ţin de experimente

Răzvan şi Dani se ţin de experimente

Show-ul ce a marcat avanpremiera filmului "Phineas şi Ferb: în a 2-a Dimensiune" de la Disney Channel i-a avut prezentatori pe vedetele Antenei 1.

O ceaţă groasă a învăluit încăperea, iar vulcanul Doctorului Doofenshmirtz a erupt cu valuri de spumă. Nu este scenariul unui film apocaliptic, ci experimentul ştiinţific amuzant ce a marcat avanpremiera "Phineas şi Ferb: în a 2-a Dimensiune".

Pe 5 noiembrie, la ora 9.30, va debuta la Disney Channel filmul original "Phineas şi Ferb", bazat pe serialul animat nominalizat la premiile BAFTA şi câştigător al premiului Emmy.

La show-ul ce a marcat avanpremiera au fost prezenţi gazdele, Răzvan Simion şi Dani Oţil, dar şi 130 de spectatori. Cei doi au pus în practică cele mai trăsnite experimente, alături de echipa Fun Science.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Am dat curs invitaţiei celor de la Disney ca prieten", a dezvăluit Dani. Cea de-a doua jumătate de la "'Neatza" s-a simţit în elementul său alături de cei mici. "Nu este greu să le captezi atenţia copiilor, sunt mai docili şi, spre deosebire de adulţi, chiar se uită la tine când le vorbeşti. Mai greu e cu cei de acasă".

Pentru cei doi copii ai săi, Ianca Dariana (şapte ani) şi Tudor Ştefan (trei ani), Răzvan spune că a pregătit "câteva numere cu propulsie în cadă, dar, de obicei, orice experiment se termină cu murdărirea pereţilor".

Povestea ornitorincului "agent secret"

Aventura începe într-o după amiază de vară în Danville. Fraţii Phineas şi Ferb pornesc în cea mai mare călătorie a lor de până acum - într-o altă dimensiune! Când băieţii descoperă că Perry, ornitorincul lor iubit, este agent secret sub acoperire, ei i se alătură într-o aventură care îi aruncă în Oraşul Paralel Danville, care seamănă cu oraşul lor natal, dar unde un Dr. Doofenshmirtz cu adevărat diabolic a reuşit să cucerească universul şi să interzică orice ţine de vară. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WuSJIAsujU8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>