CHINA: Fetiţa călcată de două maşini a murit. Decesul ei a generat un val de doliu naţional

CHINA: Fetiţa călcată de două maşini a murit. Decesul ei a generat un val de doliu naţional

Fetiţa în vârstă de doi ani care a fost călcată de două maşini, iar apoi ignorată de trecători, a murit astăzi. Cazul a impresionat societatea chineză.

Au existat critici puternice nu doar la adresa celor doi şoferi care au accidentat-o, dar, în special, faţă de pietonii care au trecut pe lângă micuţă şi au ignorat-o.

Accidentul a fost surprins de camere de supraveghere instalate chiar în apropiere de locul accidentului. Doi şoferi au trecut cu camionetele peste ea, fără să oprească. Iar alţi 18 martori au ignora-to pe fetiţă, în timp ce aceasta era grav rănită pe asfalt.

Decesul fetiţei a întristat întreaga Chină. Cazul a fost urmărit de mii de persoane îngrijorate de aparenta lipsă de moralitate din societatea chineză, mai scrie agenţia Xinhua.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia copilului a strâns, până acum, din donaţii, echivalentul 42.000 de dolari, iar femeia care s-a oprit să-i acorde primul ajutor fetiţei a primit de la autorităţi 3.000 de dolari.

  • CAZ ŞOCANT ÎN CHINA: O fetiţă de doi ani, călcată de două camionete şi ignorată de trecători. Recompensă pentru femeia care a salvat-o | VIDEO