Sporting- FC Vaslui 2-0. Golgheterul Wesley i-a "îngropat" pe moldoveni

Sporting- FC Vaslui 2-0. Golgheterul Wesley i-a "îngropat" pe moldoveni

FC Vaslui a fost învinsă aseară, la Lisabona, de puternica Sporting, cu scorul de 2-0.

"Galben- verzii" păstrează însă în continuare şanse bune de calificare în primăvară, mai ales că în celălalt meci al grupei, FC Zurich şi Lazio au remizat, scor 1-1.

Moldovenii au cerut două lovituri de pedeapsă

Echipa lui Viorel Hizo a făcut faţă cu brio mult mai titratei adversare până aproape de pauză. Un gest prostesc comis de Wesley, golgheterul moldovenilor, în minutul 37, care şi-a lovit un adversar şi a fost eliminat, a rupt echilibrul numeric.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sud-americanul era nervos fiindcă arbitrul francez n-a acordat un penalty oaspeţilor la faza premergătoare, după care l-a alergat pe Joao Pereira şi l-a lovit cu capul.

Moldovenii au mai solicitat încă un 11 metri, pentru un henţ în careul lusitanilor.

"Galben-verzii" n-au rezistat decât şase minute după eliminarea lui Wesley. Chilianul Matias Fernandez a centrat pentru Evaldo, care a îndeplinit o simplă formalitate, înscriind din apropiere.

Fără Adailton, schimbat la pauză, şi cu Sânmărtean mult sub ce a arătat în acest sezon, moldovenii n-au izbutit mai nimic în atac.

Primul şut pe poartă a fost trimis de atacantul nigerian Yero Bello, în minutul 60. Peste două minute, acelaşi Yero Bello a ţintit bara, dar fusese semnalizat în ofsaid.

Matias Fernandez a risipit emoţiile "leilor", marcând în minutul 70. Spre final, moldovenii puteau lua şi mai multe. Schaars a ţintit bara cu un şut-bombă, iar Cerniauskas a respins din faţa lui Andre Martins.

Moldovenii au pus astfel capac unei seri negre pentru echipele româneşti în Liga Europa. Formaţiile noastre n-au luat niciun punct şi n-au marcat niciun gol.

3 goluri a marcat Wesley în primele două jocuri din grupă, cu Lazio şi cu FC Zürich. La Lisabona însă, el a contribuit la înfrângerea echipei sale

  • Liga Europa: Românii s-au făcut de râs. VEZI celelalte rezultate
  • AICI comentariul LIVE al partidei