Elena Udrea: "Mai toate femeile care au funcţii importante au fost susţinute, măcar la început, de Traian Băsescu"

Elena Udrea: "Mai toate femeile care au funcţii importante au fost susţinute, măcar la început, de Traian Băsescu"

Prezentă la Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei democrat-liberale, unde se alege astăzi noua conducere a OFPDL, Elena Udrea, vicepreşedintele PDL, a declarat că Traian Băsescu este un promotor al femeilor în politică.

"Mai toate femeile care au astăzi funcţii importante din PDL au fost susţinute măcar la începutul carierei de Traian Băsescu. Aşa se face că avem, ca partid, femei în cele mai înalte funcţii din stat din ultimii 20 de ani", a declarat Elena Udrea. Replica ministrului a venit după ce Andreea Paul-Vass, candidată la funcţia de prim-vicepreşedinte al OF-PDL, declarase, înainte de începerea lucrărilor, că femeile sunt discriminate în politică şi că până şi Traian Băsescu ar avea de luat lecţii în acest sens. "Chiar şi Traian Băsescu, preşedintele nostru drag, are nevoie să-şi deschidă puţin asupra a tot ceea ce înseamnă perspective asupra viitorului politicii româneşti", a spus Vass, atrăgând astfel replica Elenei Udrea.

La Palatul Parlamentului, Organizaţia de femei a PDL îşi alege astăzi noua conducere. Sulfina Barbu, actuala preşedintă, candidează pentru un nou mandat. Şi consiliera pe probleme economice a premierului Emil Boc, Andreea Paul-Vass s-a înscris în competiţia pentru postul de prim-vicepreşedinte al organizaţiei.

  • Organizaţia de Femei a PDL îşi alege o nouă conducere. Sulfina Barbu, reconfirmată în funcţie?

Ne puteți urmări și pe Google News