FILMUL EVZ: Nine

FILMUL EVZ: Nine

Filmul muzical inspirat din producţia lui Federico Fellini, "8 ½", se remarcă mai ales datorită actorilor săi foarte cunoscuţi.

Marion Cotillard, Penelope Cruz, Sophia Loren, Kate Hudson, Judi Dench, Nicole Kidman îi ţin piept lui Daniel Day-Lewis. Acesta îl interpretează în film pe Guido Contini, un regizor celebru care vrea să găsească un echilibru între viaţa lui profesională şi cea personală. El este împărţit între soţie, amantă, muza sa, agentul şi mama lui în timp ce încearcă din răsputeri să găsească scenariul perfect pentru noul film.

Producţia, în ciuda unor cronici destul de proaste, a fost nominalizată la patru premii Oscar în 2010, printre care Cea mai bună regie, dar şi Cea mai bună actriţă într- un rol secundar pentru Penelope Cruz, o amantă foarte sexy care îi poate în acelaşi timp înduioşa pe cei care o privesc.

"Nouă" aduce pe marele ecran un spectacol celebru de pe Broadway care a avut premiera în 1982 şi care se inspira din lungmetrajul lui Fellini. În 2003 Antonio Banderas a preluat rolul lui Guido pe scenă trezind din nou interesul pentru această producţie. 21.35 - TVR 1 <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/y_5_lzags3I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News