Carla Bruni, superstiţioasă în privinţa sarcinii

Carla Bruni, superstiţioasă în privinţa sarcinii

Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy a declarat, într-un interviu acordat postului de radio BBC, faptul că a evitat să vorbească despre sarcină, din cauză că este superstiţioasă.

În plus, Carla Bruni a mai subliniat că, oricum, "este complet neinteresant pentru francezi". Chiar dacă pentru ea este o veste foarte bună, venirea pe lume a copilului este,  pentru ceilalţi, "ceva foarte banal".

"Sunt superstiţioasă. Şi de aceea am fost foarte atentă (...) Însă nu prea sunt multe de spus. Sunt atâtea femei însărcinate sau care au născut şi, de aceea, sarcina mea nu este atât de interesantă pentru francezi. Este un moment foarte frumos pentru mine, dar este o banalitate pentru ceilalţi", a declarat Carla Bruni-Sarkozy.

Fostul supermodel a precizat că cel mai mult i-au lipsit, în timpul sarcinii, să cânte la chitară şi să susţină concerte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pal Sarkozy, tatăl preşedintelui francez, declara, în urmă cu câteva zile, că naşterea va avea loc la începutul lunii viitoare, mai probabil pe 3 octombrie.

Cum l-a ales de soţ pe Nicolas Sarkozy În cadrul aceluiaşi interviu, Carla Bruni a povestit şi despre ce a atras-o la preşedintele Franţei.

"Când l-am cunoscut mai bine, prin grădinile Palatului Elysee, îmi spunea numele tuturor florilor. Ştia toate denumirile în latină. Şi cunoştea toate detaliile despre lalele şi trandafiri. Mi-am spus: Dumnezeule, trebuie să mă căsătoresc cu acest bărbat! Este preşedintele şi, cu toate acestea, ştie totul despre flori!" Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy s-au căsătorit în anul 2008.