Meniul celei mai mari nunţi a interlopilor din România: manele, băutură şi porci la proţap | VIDEO

Meniul celei mai mari nunţi a interlopilor din România: manele, băutură şi porci la proţap | VIDEO

600 de oameni au venit la nuntă. A fost ca la Taraf Music Awards, venind să cânte cei mai tari manelişti din ţară, în frunte cu Florin Salam. Evenimentul în sine a fost cel mai mare show de promovare a mărcilor germane de lux, parcarea umplându-se doar cu trei mărci: Mercedes, BMW, Audi.

Ca la salonul auto de la Frankfurt. Aşa a arătat curtea centrului Providenţa din Iaşi, joi noapte, când aici s-au adunat cei mai temuţi interlopi din România pentru a petrece la nunta feciorului lui Cosmos Tănase. Petrecerea a început aseară, puţin după ora 19.00. Primii au sosit mirii, părinţii acestora şi naşii, transportaţi în două limuzine albe. Apoi, rând pe rând, invitaţii au intrat în curte cu maşinile lor de zeci sau sute de mii de euro: BMW, Mercedes, Audi, Ferrari. 600 de invitaţi au petrecut atât în curte cât şi în clădirea dispusă pe două etaje. La nunta lui Aleodor (19 ani) cu Simeria (15 ani) au participat Adi Minune (care a fost şi naşul cuplului), dar şi maneliştii Florin Salam, Dan Bursuc şi Sorinel Copilul de Aur. S-a dansat pe manele şi s-au licitat sume impresionante de bani, în lei şi euro, pentru cântăreţi. Mireasa a purtat o rochie albă, despre care rudele sale au spus că a costat 2.500 de euro. La miezul nopţii, toţi invitaţii au ieşit în curte pentru a asista la focul de articii ce a durat câteva minute. Petrecerea de la centrul Providenţa s-a terminat în zorii zilei. Însă apropiaţii mirelui şi ai miresei s-au mutat la casa fetei unde au continuat cheful, cu ingredientele cunoscute: manele, băutură şi porci la proţap. De la nuntă, direct în arestul poliţiei

Ieri, poliţia a făcut şi o reţinere din alaiul nuntaşilor. Ştefan Ghinuţ (41 de ani) a fost reţinut de poliţiştii ieşeni deoarece pe numele său există un mandat european de arestare. Ghinuţ a fost prezentat azi dimineaţ[ în faţa judecătorilor ieşeni care au dispus arestarea sa pentru 5 zile, timp în care mandatul european va ajunge la Iaşi. Ulterior, Ghinuţ va fi trimis în Germania, să-şi ispăşească pedeapsa. Acesta a fost condamnat pentru tâlhărie şi privare de libertate.  CITIŢI ŞI:

  • Cea mai tare nuntă de interlopi. Cosmos, socru mare. Unul dintre invitaţi, săltat de poliţie direct din alai 
  • Nunta mileniului între două clanuri de ţigani. Mireasa are doar 14 ani
  • Alai de Ferrari şi Bentley la o nuntă de copii ţigani. Rochia miresei: 10.000 de euro

Ne puteți urmări și pe Google News