Femeia care visează rezolvarea crimelor

Femeia care visează rezolvarea crimelor

Allison Dubois investighează noi cazuri complicate, în ultimul sezon al serialului "Mediumul", începând de astăzi, de la ora 21.00, la Diva Universal.

Patricia Arquette este protagonista serialului "Mediumul", ajuns deja la al şaptelea şi ultimul sezon. Allison Dubois, o femeie care descoperă că are unele calităţi care o ajută să afle ce s-a întâmplat cu cei dispăruţi dintre noi, este angajată de procurorul general Devalos pentru a-şi oferi ajutorul în rezolvarea unor cazuri de crimă.

Ultimul sezon format din 13 episoade se concentrează cel mai mult pe viaţa de familie a lui Allison şi pe relaţia ei cu soţul, Joe, şi cele trei fete care au moştenit darul mamei lor, Ariel, Bridgette şi Marie.

În primul episod al sezonului, "Ziua în care îţi aduci fiica la muncă", Allison şi Bridgette împart acelaşi vis despre un om al străzii care a fost omorât. În acelaşi timp, Allison intră în corpul fiicei ei şi invers, ceea ce o face pe fiică să se ducă la muncă în locul mamei ei, o situaţie parcă împrumutată din comedia "Vinerea trăsnită". Singura cale de întoarcere este rezolvarea crimei.

Chiar dacă iniţial erau programate 23 de episoade din al şaptelea sezon al serialului, postul NBC l-a scos din grilă, la mijlocul sezonului, după numai 13. În luna ianuarie a acestui an ultimul episod a anulat orice posibilitate de continuare a lui.

Sezon întrerupt la jumătate

Povestea lui Allison a ajuns la sfârşit după şapte ani, când toate problemele ei s-au rezolvat. "Allison Dubois va visa ultimul ei vis din «Mediumul». Allison şi familia ei vor privi destinul în ochi, iar destinul nu va clipi", a declarat creatorul seriei, Glenn Gordon Caron, la începutul anului. Patricia Arquette a câştigat în 2005 un premiu Emmy pentru rolul său şi a fost de mai multe ori nominalizată la distincţii importante pentru televiziune, inclusiv la Globurile de Aur.

Câte două episode ale serialului "Mediumul" vor fi difuzate, începând de astăzi, în fiecare joi. <iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/udmKMErGvsc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News