"Porumboiu mai avea un pic şi dansa cu Avram"

"Porumboiu mai avea un pic şi dansa cu Avram"

Patronul Vasluiului s-a distrat de minune la nunta băiatului şefului arbitrilor. Omul de afaceri a omis că, în trecut, i-a cerut demisia preşedintelui CCA.

Scandalurile din fotbalul românesc sunt date repede uitării când e vorba de evenimente speciale. Cei care se ceartă de ochii lumii la televizor redevin prieteni la cataramă departe de ochii publicului larg. Arbitrul Marius Avram (33 de ani), fiul preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Denisa, o tânără cu nouă ani mai mică decât el, dar la fel de "înaltă".

"E mai greu decât pe terenul de fotbal. Este meciul vieţii, e mult mai important", a spus cel mai mic arbitru din România.

Vasile Avram a vorbit în termeni specifici arbitrajului despre cea mai importantă zi din viaţa fiului său: "Dumnezeu l-a delegat în altă parte, l-a delegat la biserică". Amnezia lui Gigi Becali La evenimentul organizat la "Crystal Palace Ballrooms", proprietatea lui Dumitru Dragomir, şi-au făcut apariţia şi mulţi dintre cei care s-au aflat în război cu Vasile Avram. Patronul stelist Gigi Becali a fost primul care a anunţat că nu va merge la acest eveniment, dar şi-a făcut, până la urmă, apariţia. Gigi anunţase că refuză invitaţia, pentru a nu da ochii cu arbitrul Ovidiu Haţegan, cel mai bun prieten al mirelui, care, în opinia fostului oier, i-a furat pe "roş-albaştri" etapa trecută, la partida cu Astra. Pe Gigi nu l-a reţinut nici prezenţa lui Haţegan, nici faptul că evenimentul s-a desfăşurat pe "terenul" rivalului Mitică Dragomir şi a venit însoţit de finul Cristi Borcea, care s-a afişat fără proaspăta lui soţie. "Pentru el o fi fost petrecerea burlacilor", s-a glumit pe seama fostului "dealer" de butelii de la Dinamo. A uitat că se considera un simplu "cobai" Marea surpriză a invitaţilor a fost verva deosebită arătată de Adrian Porumboiu, preşedintele de la FC Vaslui, care, nu de puţine ori, a desfiinţat familia Avram. "Totul e vrăjeală şi la Porumboiu. Mai avea un pic şi dansa cu Vasile Avram", ne-a dezvăluit un invitat. Porumboiu l-a numit anul trecut pe Vasile Avram "cel mai mare compromis din istoria fotbalului românesc" şi i-a cerut demisia şefului CCA. "Suntem cobaii lui Avram. Există înregistrări în care o să se dovedească faptul că am spus adevărul. Este cea mai mare măgărie, iar dacă Avram are demnitate, mâine ar trebui să plece din fruntea CCA", spunea, acum câteva etape, Porumboiu despre Avram senior. "Totul e vrăjeală şi la Porumboiu. Mai avea un pic şi dansa cu Vasile Avram. A uitat când îi cerea demisia." UN INVITAT LA NUNTA LUI MARIUS AVRAM despre comportamentul lui Adrian Porumboiu PLĂCERE SAU OBLIGAŢIE? "Mulţi au venit ca să evite problemele" Prezenţa la nunta lui Marius Avram a fost pe undeva condiţionată de poziţia sa, dar mai ales a tatălui său.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Şi «surghiuniţii» ăia de la Timişoara, alţii care se văitau de mama focului de arbitraje, au trimis doi conducători la nuntă, pe Chivorchian şi pe Stanciu. Se gândesc că se vor întoarce în Liga I... Mulţi au venit probabil ca să evite problemele pe viitor. Cine ştie, poate s-au mai pus la punct şi alte alianţe", ne-a mai dezvăluit un invitat sub protecţia anonimatului.