FRF le pune sula în coaste suporterilor

FRF le pune sula în coaste suporterilor

Dacă vor să primească înapoi banii plătiţi pe tichetele cumpărate pentru meciul amical cu Argentina, fanii sunt obligaţi să se poarte cu mare grijă cu bucăţile de hârtie.

Microbiştii care au primit deja biletele pentru meciul anulat România - Argentina şi le-au deteriorat din greşeală, nu-şi vor mai primi banii înapoi decât după ce acestea vor fi analizate de o comisie specială, din care va face parte şi un reprezentant al Poliţiei. Aceasta este concluzia reieşită din şedinţa de ieri a Comitetului Executiv al FRF, idee exprimată şi într-un cominicat postat pe site. Fanii care nu vor solicita rambursarea banilor până pe 10 august nu vor mai primi nimic înapoi, dar tichetul va fi considerat valabil la partida oficială cu Franţa, de pe 6 septembrie, când se va face inaugurarea oficială a noului stadion "Naţional Arena". Solicitările de recuperare a banilor pe bilete şi a taxelor aferente plătite se vor face pe site-urile de unde s-au achiziţionat acestea, unde există formulare speciale. Argentina şi-a cerut scuze Mircea Sandu, preşedintele FRF, a fost împuternicit ieri de Comitetul Executiv ca, în funcţie de rezultatul sondajului iniţiat printre fani pe site-urile federaţiei şi al fan clubului tricolorilor, să discute un nou acord cu sud-americanii pentru un meci la o altă dată.

"S-a primit o scrisoare de la federaţia din Argentina în care au spus că-şi cer scuze şi că vor să joace la o altă dată. Au promis că vin cu toate vedetele şi că nu mai cer bani în plus faţă de ce au primit deja (n.r. - 720.000 de euro). Pe 10 august se joacă sigur cu Uzbekistan, în Austria", ne-a dezvăluit un membru al forului federal.

Ne puteți urmări și pe Google News