Costea, Bourceanu şi Nikolici au început de ieri "armata"

Costea, Bourceanu şi Nikolici au început de ieri "armata"

"Roş-albaştrii" au izbutit să oficializeze transferurile fotbaliştilor blocaţi de ANAF.

Steaua a reuşit, în sfârşit, ieri, să-i legitimeze pe jucătorii blocaţi de ANAF. Atacantul Mihai Costea a fost primul care a primit aseară "undă verde" către gruparea "roşalbaştrilor". Fotbalistul a fost declarat liber de contract după dezafilierea Craiovei, iar Steaua nu va mai plăti niciun ban pentru "Nilă".

Gigi Becali, patronul militarilor, a virat deja către Universitatea Craiova circa 600.000 de euro din cei 1,4 milioane de euro pentru care cele două grupări se înţeleseseră iniţial. Acum, fiindcă fotbalistul a devenit liber, Becali încearcă să-şi recupereze banii daţi lui Adrian Mititelu.

Mijlocaşul Andrei Prepeliţă, celălalt oltean dorit de Steaua, a rămas, de asemenea liber de contract. Iniţial, Becali se înţelesese cu Mititelu ca această tranzacţie să se facă pentru 700.000 de euro. Jucătorul a amânat să semneze pentru că mai avea de primit 60.000 de euro de la "Ştiinţa" şi a salvat Steaua de o cheltuială. Gigi Becali s-a lăudat că "l-am luat şi pe Prepeliţă, ne-am făcut echipă", dar, până aseară, jucătorul nu fusese înregimentat oficial. Prepeliţă şi-a schimbat condiţiile, solicitând 200.000 de euro la semnătură şi un contract doar pe trei ani, nu pe cinci cum se stabilise iniţial.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe Sovsici trebuie să-l vadă Gigi

Gigi Becali a virat ieri direct în conturile ANAF sumele pentru jucătorii achiziţionaţi de la Poli Timişoara: Bourceanu (700.000 de euro) şi Nikolici (250.000 de euro). Ambii au fost înregistraţi aseară în scriptele LPF şi vor putea juca mâine seară, în meciul cu CS Mioveni.

Steaua este aproape să-l cumpere şi pe mijlocaşul bosniac Damir Sovsici, de la NK Zagreb. "Transferul va fi costisitor, deci trebuie să-l vadă şi patronul înainte", a spus Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor".