Moby, concert la Năvodari la The Mission Dance Weekend

Moby, concert la Năvodari la The Mission Dance Weekend

Artişti ca Moby, Paul van Dyk sau Dubfire vor concerta pe 5 şi 6 august la Năvodari în cadrul evenimentului The Mission Dance Weekend.

Moby revine în România după concertele susţinute în 1996 la Sala Polivalentă din Bucureşti şi la B’ESTFEST din 2009. Artistul va urca pe scenă în a doua zi a evenimentului care va avea loc pe litoral. Moby va aduce pe scena din Năvodari noul său album lansat în luna mai a acestui an, "Destroyed".

Piesele artistului american s-au vândut în peste 20 de milioane de copii în lume, timp în care a şi produs şi remixat piese pentru alţi artişti, ca David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. În aceeaşi seară vor mai cânta şi Greeg, The Model, R.O.A. Şuie Paparude şi Dubfire.

În prima seară de concert, cap de afiş este Paul van Dyk, unul din cei mai buni DJ pe plan internaţional. Producătorul şi DJ-ul de origine germană susţine în prezent concerte pe mari scene din întreaga lume şi are la activ o carieră de succes de peste 10 ani.

Vineri, pe 5 august, în prima zi de concert pe plaja de la Năvodari, vor începe spectacolul Snatt & Vix feat. Alexandra Bădoi, Gabriel & Dresden, Ferry Corsten şi Above & Beyond.

Biletele pot fi cumpărate online în avans cu preţul de 50 de lei pentru fiecare seară de concert sau 80 pentru pachetul ce include ambele seri. La intrarea în zona de concert biletele vor fi 80 de lei pentru fiecare zi.

Ne puteți urmări și pe Google News