Kelemen Hunor: Coaliția nu e vaca nebună a României

Kelemen Hunor: Coaliția nu e vaca nebună a României

UDMR va propune, în toamnă, un set de măsuri care să ducă la creşterea economic, a anunţat astăzi, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, la Tabăra de Vară de la Izvoru Mureşului, intitulată “E bine să fii ardelean". El şi şi-a exprimat convingerea că acestea vor fi acceptate de PDL, apreciind că actuala coaliţie nu este “vaca nebună a României" şi nu doreşte decât îmbunătăţirea situaţiei social-economice.

"Coaliţia nu este "vaca nebună a României" şi nu doreşte altceva decât îmbunătăţirea situaţiei. Sigur că vor fi acceptate pachetele de legi economice, aceste propuneri vin şi de la noi şi de la PDL şi vor fi armonizate, aşa cum am stabilit", a afirmat Kelemen Hunor.

Intenţia UDMR şi PDL este de a avea măsuri care să ducă la păstrarea echilibrului bugetar şi "la o creştere mică de 2-3 la sută, pentru următorii 2-3 ani" a mai spus liderul Uniunii. Tabără de reorganizare

Kelemen a evitat să intre în detaliile viitoarelor măsuri, ce măsuri de redresare economică este vorba, dar a subliniat că "vor fi măsuri economice şi sociale".

Ne puteți urmări și pe Google News

Preşedintele UDMR a deschis, miercuri, Tabăra de Vară a Uniunii de la Izvoru Mureşului, la care participă 240 de elevi şi studenţi maghiari din România. Un număr de 60 de invitaţi din România şi Ungaria le vor vorbi celor prezenţi.

Tema din acest an a taberei este "E bine să fii ardelean", iar printre subiectele puse în discuţie se numără reorganizarea administrativă, dorinţele maghiarilor din România, legea referendumului sau a voluntariatului.