Beitar îi cere 400.000 de euro lui Ronny Levy

Beitar îi cere 400.000 de euro lui Ronny Levy

Antrenorul Stelei este ameninţat că i se vor cere daune de circa 400.000 de euro pentru că a părăsit gruparea din Ierusalim. Jurnaliştii israelieni susţin că n-are cum să scape fără să plătească.

Antrenorul Stelei, israelianul Ronny Levy, are mari bătăi de cap cu şefii de la Beitar Ierusalim, fostul său club. Oficialii lui Beitar şi-au reluat ameninţările că-l vor pârî pe tehnicianul "roşalbaştrilor" la federaţia din Israel şi la FIFA. "Ronny Levy şi-a reziliat unilateral contractul şi a violat condiţiile din angajamentul său cu Beitar. Din acest motiv, vom face toate demersurile legale împotriva sa", au ameninţat şefii grupării din Ierusalim în presa din Israel.

Gaidamak nu mai recunoaşte că i-a dat undă verde Suma care îi este imputată lui Levy, pentru că a plecat în România, deşi mai avea un an de contract cu gruparea "galben-negrilor", este de două milioane de shekeli, aproximativ 400.000 de euro.

"Patronul Arkadi Gaidamak susţine că Levy a minţit când a spus că i-a dat drumul de bunăvoie. Cei de la Beitar sunt nervoşi fiindcă se simt trădaţi de Levy. În Israel a mai fost un caz similar şi clubul a câştigat o parte din suma solicitată drept pagubă. Probabil că Levy nu va plăti 400.000 de euro, dar va fi obligat să dea totuşi o sumă drept despăgubire", ne-a declarat jurnalistul Moshe Arens, de la publicaţia "Haaretz".

Ne puteți urmări și pe Google News

Ronny Levy a susţinut că-şi va rezolva singur problema cu Beitar şi că Steaua nu va trebui să achite nicio sumă drept clauză de reziliere. El mai avea un an de contract cu Beitar, dar a spus că a primit permisiunea să plece.

STEAUA NU MAI E NUMAI UNA

Gabi Torje: "Dragoste cu forţa nu se poate"

Gabi Torje, fotbalistul care ar fi putut face obiectul celui mai spectaculos transfer pe plan intern în această vară, a spus un "Nu" hotărât unei plecări de la Dinamo la Steaua. Gigi Becali s-a lăudat că ar fi oferit 2,5 milioane de euro pentru micuţul fotbalist, iar şefii dinamoviştilor au început să se încaiere pe tema acestui posibil transfer.

Jucătorul care acum trei ani cânta cu patos "Steaua e numai una" a reacţionat vehement ieri, în cantonamentul din Austria, când a fost chestionat despre eventuala "dezertare". "Dragoste cu forţa nu se poate! Nu mă duc la Steaua din respect pentru suporterii dinamovişti care au ajuns să mă iubească în ciuda scandalului de acum trei ani. Pentru toţi cei care m-au susţinut când mi-a fost greu la Dinamo, nu aş face aşa ceva", a spus ieri Torje.

Nici celelalte transferuri promise de Gigi Becali nu mai au prea multe şanse de reuşită. Situaţia lui Andrei Prepeliţă este în continuare incertă, Junior Moraes a fost prezentat oficial la ŢSKA Sofia, Goga a fost refuzat fiindcă cere salariu prea mare, iar negocierile pentru Bourceanu s-au împotmolit. "Nu mă duc la Steaua din respect pentru fanii dinamovişti.“ GABI TORJE, mijlocaş la Dinamo

GEST

Fotbaliştii şi-au recuperat banii furaţi

Jucătorii Stelei s-au văitat că le-au fost furaţi de două ori banii chiar din camerele hotelului "Europaischer Hof", din localitatea austriacă Bad Gastein. Fotbaliştii şi-au recuperat paguba, care se ridică la suma de 860 de euro, de la conducerea stabilimentului, care a decis să le înapoieze banii chiar dacă hoţii n-au fost prinşi.

"Managerul general al hotelului şi-a cerut scuze pentru neplăcerile create şi ne-a anunţat că hotelul va suporta paguba din fondurile proprii. Ei au spus că au nişte bănuieli asupra făptaşilor, dar ancheta este încă în desfăşurare", a declarat managerul sportiv Narcis Răducan.