Ponta nu mai are decât un senator şi un deputat la Olt. Frunzulică, după Toma la UNPR

Ponta nu mai are decât un senator şi un deputat la Olt. Frunzulică, după Toma la UNPR

PSD aproape că a rămas fără parlamentari în judeţul Olt. Liderii de grup social-democraţi din cele două camere legislative se mai pot baza doar pe senatorul Dan Şova şi deputatul Florin Iordache. Un alt deputat, Doru Frunzulică a luat drumul deja bătătorit de senatorul Ion Toma şi deputatul Valeriu Steriu şi s-a înscris în UNPR. Un alt deputat, Marin Bobeş a dat social-democraţia pe democrat-liberalismul celor din PDL. Prin noua achiziţie, UNPR dispune acum de 28 de parlamentari, din care 16 deputaţi.

Doru Frunzulică, deputat de Olt, ales în colegiul uninominal 7, s-a înscris în UNPR şi va activa, din data de 16 iunie 2011, în cadrul grupului Uniunii Naţionale pentru Progresul României din Camera Deputaţilor se arată într-un comunicat al acestei formaţiuni.

Fostul social democrat Doru Frunzulică este membru al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor şi membru în Comisia Comună specială a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea pachetului de legi privind siguranţa naţională.

Deputatul UNPR este doctor în economie şi şi-a desfăşurat activitatea ca diplomat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe între 1990 şi 1996 şi a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale în perioada 2004 - 2005.

Ne puteți urmări și pe Google News