Antrenorii fug de Gigi ca dracu’ de tămâie!

Antrenorii fug de Gigi ca dracu’ de tămâie!

După Loţi Bölöni, şi Petre Grigoraş a anunţat că nu vrea să vină în Ghencea. Înaintea lor, Cosmin Olăroiu şi Gică Hagi îl refuzaseră pe patron.

Steaua nu şi-a pus nici ieri antrenor, dar este pe cale să fie aruncată în aer de un nou război intern. Gigi Becali a anunţat iarăşi că este cel care pune antrenorul, şi nu managerul Mihai Stoica. "Antrenorul trebuie să fie dorit de patron, nu de manager. Ce, Cârţu a fost dorit de manager? Mi-a reproşat că am greşit, dar tot ca mine fac", a declarat ieri patronul "roşalbaştrilor".

Varianta unui antrenor italian, altul decât cei care au lucrat deja în România, a picat pentru că latifundiarul a pus condiţia ca noul tehnician să cunoască realităţile fotbalului mioritic şi limba română.

Listă cu trei nume

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali a rostit ieri trei nume - Cristiano Bergodi, Petre Grigoraş şi Antonio Conceiçao - şi a dat asigurări că alesul va fi, cu siguranţă, unul dintre aceştia, numai că situaţia se potriveşte mai degrabă cu celebra zicală "Cei patru evanghelişti sunt trei, Luca şi Matei, unul dintre ei".

Cristiano Bergodi a plecat cu scandal din Ghencea, fiind singurul tehnician care a avut puterea să-l dea afară pe Gigi din vestiar. În plus, italianul este în proces cu gruparea din Ghencea pentru recuperarea unei datorii de 120.000 de euro şi, recent, şi-a prelungit angajamentul cu formaţia Modena, din Serie B. Deşi Gigi susţine că îl vrea, Bergodi are şanse mici să revină în Ghencea.

Grig: "Nu renunţ la principii"

Petre Grigoraş, antrenorul de la Pandurii, este primul de pe listă care a spus deja "pas" Stelei. "Atâta timp cât managerul caută alţi antrenori, ce rost are să mă duc să lucrez acolo? Indiferent ce va fi, voi rămâne la Pandurii. I-am anunţat şi pe conducători, şi pe jucători. Nu sunt eu un antrenor important pentru aşa echipă. Ei au nevoie de cineva cu carte de vizită, ori eu n-am aşa ceva, dar nu mi-e ruşine. Pe mine mă recomandă doar jocul prestat de echipele pe care le-am pregătit. Sincer, am fost onorat că am fost pe lista Stelei, dar nu mi-am făcut niciodată iluzii. Nu voi renunţa niciodată la principii", ne-a declarat ieri "Grig". Înaintea lui, Cosmin Olăroiu, Gică Hagi şi Loţi Bölöni l-au trimis la plimbare pe Gigi Becali.

Ultimul pe lista patronului este Antonio Conceicao. Gigi i-a pocit numele lusitanului - spunându-i "Consaisao".