Despre droguri cu Mihai Dobrovolschi

Despre droguri cu Mihai Dobrovolschi

Mihai Dobrovolschi prezintă în fiecare săptămână, duminica, de la ora 14.00, pe TVR 2, o emisiune de cultură urbană.

Noua emisiune "Dobro Urban", a cunoscutului om de radio, ne va prezenta, în episodul-pilot, lumea drogurilor din România. Producţia de 50 de minute încearcă să surprindă toate aspectele acestei probleme cu care se confruntă românii. Astfel, Dobro împreună cu echipa emisiunii au cerut părerile unor oameni implicaţi în moduri diferite în această lume: avocaţi, medici, consumatori şi oameni de pe stradă.

Aşa cum ne-a obişnuit şi până acum, DJ-ul de la Radio Guerrilla nu se fereşte de subiecte controversate. În prima ediţie el vorbeşte atât despre etnobotanice, care omoară tot mai mulţi adolescenţi, cât şi despre "droguri, care n-au omorât pe nimeni niciodată, dar pentru care orice poliţist care te antipatizează te poate băga la puşcărie".

Emisiunea de "interviewment"

Emisiunea are un format cu totul nou pe care Dobrovolschi îl numeşte "interviewment". Prezentatorul va combina mici interviuri cu momente de divertisment. "Dobro Urban" încearcă să le ofere telespectatorilor informaţii în timp ce îi ajută să trăiască evenimentele din oraş fără să fie efectiv acolo.

Ne puteți urmări și pe Google News