Animale care trăiesc la limită

Animale care trăiesc la limită

ANIMAL PLANET. De astăzi, de la 21.00, documentarul "Animale Extreme" prezintă cele mai rezistente animale.

Serialul documentar face o excursie în cele mai reci, mai înalte sau adânci locuri de pe Pământ. Vom fi martorii unor aventuri spectaculoase în care vom cunoaşte animalele născute să reziste în condiţii vitrege.

În fruntea echipei pornite în expe diţie se va afla veterinarul Steve Leonard, care a participat încă din timpul facultăţii la filmări pentru BBC în cadrul unor proiecte ca "Scoala pentru veterinari" sau "Veterinari în sălbăticie".

Pinguinii regali

În primul episod prezentat azi pe Animal Planet, veterinarul experimentează cele mai călduroase şi cele mai friguroase locuri de pe planetă. În prima parte a documentarului telespectatorii pot vedea un lanţ muntos din Japonia unde trăieşte o specie de maimuţe cu totul specială, pentru ca apoi să se aventureze în lumea pinguinilor regali.

Sute de mii de pinguini trăiesc în condiţii grele, mai ales în iarna friguroasă din Antarctica, atunci când este întuneric beznă, nu au absolut nimic de mâncare, iar temperaturile scad deseori sub -40 de grade C. În locul în care realizatorii documentarului au filmat erau în jur de 250.000 de pinguini.

Întreaga serie în trei părţi cap tivează telespectatorii cu aven turile prezentatorului care înfruntă forţele naturii şi cu extraordinarele animale care pot fi date ca exemple de rezistenţă. Este un program plin de acţiune şi de întâlniri periculoase cu specii de animale sălbatice.

Documentarul combină istoria naturii cu sportul extrem în încercarea de a a-l duce pe prezentatorul Steve Leonard la limită. Cu ajutorul lui, telespectatorii pot simţi fiorul aventurii din faţa televizoarelor.

Ne puteți urmări și pe Google News