Ce proiecte în turism le-a propus Elena Udrea arabilor

Ce proiecte în turism le-a propus Elena Udrea arabilor

Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, le va prezenta investitorilor din Ţările Arabe proiecte precum dezvoltarea sudului litoralului românesc, valorificarea resurselor balneo-termale, infrastructura hotelieră sau construirea unor noi staţiuni de schi.

"Proiectele MDRT nu sunt puţine şi acoperă o largă arie, cum ar fi dezvoltarea studului litoralului românesc, construirea unor noi staţiuni de schi, dezvoltarea turismului balnear. Sunt doar câteva dintre proiectele pe care le vom prezenta investitorilor din Golf", a declarat Elena Udrea astăzi, la Forumul Economic Consiliul de Cooperare al Golfului-România, organizat de Forum Invest.

Ea a precizat că infrastructura este unul dintre domeniile în care este aşteptată implicarea oamenilor de afaceri din Golf.

Totodată, Elena Udrea se aşteaptă la stabilirea unor parteneriate pe termen lung cu investitorii arabi, inclusiv în domeniul turismului de sănătate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ministrul turismului şi-a exprimat speranţa că cele două părţi, cea română şi cea din zona Golfului, să valorifice experienţa pe care o au în diverse domenii, România în construcţii, iar arabii în managementul turismului, identificând cele mai bune practici în domeniu.