Mircea Rădulescu: "CFR plăteşte schimbarea lui Andone"

Mircea Rădulescu: "CFR plăteşte schimbarea lui Andone"

Fostul director al Şcolii Federale de Antrenori spune că ardelenii trag ponoasele fiindcă l-au concediat fără motiv pe "Fălcos".

CFR Cluj, campioana en-titre din Liga I la fotbal, a pierdut, miercuri seară, meciul de pe teren propriu cu Galatasaray Istanbul, scor 1-3, din Grupa H a Ligii Campionilor. Ardelenii au evoluat jalnic sub comanda noului antrenor, portughezul Paulo Sergio, şi au ratat şansa de a lua o opţiune importantă pentru calificarea în "optimile" competiţiei.

  • CFR Cluj - Galatasaray 1-3. Turcii şi-au făcut de cap în Gruia. Ardelenii au făcut figuraţie. REACŢII: Paulo Sergio a văzut alt meci!

La final, lusitanul a fost ridicol în declaraţii şi a dat vina pe Ioan Andone, predecesorul său. "Echipa are şi ceva probleme fizice. O să încercăm să remediem această situaţie", a spus Paulo Sergio, cel care şi-a mai construit un alibi după înfrângerea de miercuri: "Am fost învinşi de Galatasaray, un adversar mai bun, cu jucători de top". "Nu a avut timp să pregătească meciul" Mircea Rădulescu, fost director al Şcolii Federale de Antrenori, crede că oficialii echipei clujene au greşit atunci când l-au îndepărtat pe Ioan Andone de pe banca tehnică.

  • CFR Cluj şi-a găsit un antrenor pasionat de coride

"CFR plăteşte schimbarea lui Andone. Mutarea a venit în cel mai prost moment. Nu am înţeles-o, mai ales că oficialii de la CFR Cluj sunt nişte oameni calculaţi. Echipa a evoluat bine cu Andone, a obţinut patru puncte în grupe, existau şanse de calificare în optimile de finală, aşa că nu era momentul schimbării", ne-a spus "Riciu".

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Mureşan îl înţeapă pe Andone

Mircea Rădulescu crede că, în locul lui Paulo Sergio, niciun alt antrenor nu putea face mai mult, în condiţiile date. "Nu ştiu dacă are valoare sau nu. Cert este că nu a avut timp să pregătească un meci de Liga Campionilor. Îţi trebuie minimum o lună să-ţi faci idee despre o echipă, să cunoşti jucătorii. Turcii au simţit că au în faţă un adversar nesigur şi au profitat. În a doua repriză, CFR a mai mişcat doar din instinct", ne-a spus "Riciu".