Reghe nu mai suportă indolenţa unui stelist. Acesta ar putea fi dat afară în iarnă

Reghe nu mai suportă indolenţa unui stelist. Acesta ar putea fi dat afară în iarnă

Adi Rocha l-a enervat aseară, la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Molde, pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Brazilianul a fost scos dintre titulari.

Steaua o întâlneşte astă-seară, în deplasare, pe FK Molde, campioana Norvegiei, în etapa a 4-a din grupele Ligii Europa (ora 20.00, Digi Sport, Pro TV, Dolce Sport).

La antrenamentul oficial de aseară a avut loc un mic incident care s-ar putea să-i fie fatal atacantului brazilian Adi Rocha.

Nemulţumit că jucătorul pe care l-a adus chiar el de la Chiajna era foarte delăsător şi nu intra în combinaţiile cerute de antrenor, Reghecampf l-a trecut pe Adi Rocha în echipa rezervelor. Este pentru a doua oară când Rocha calcă strâmb. Reghe l-a mai avertizat că nu-i suportă indolenţa şi l-a mai ţinut rezervă câteva meciuri. Rocha n-a profitat de noua şansă oferită de antrenor şi, probabil, la iarnă va fi dat afară. Şansele sud-americanului să mai continue la echipa din Ghencea şi din primăvară sunt nule, mai ales că şi Gigi Becali l-a luat la ochi şi a spus că nu-l mai vrea în lot.

Ne puteți urmări și pe Google News

Laurenţiu Reghecampf vrea să experimenteze un sistem nou diseară 3-4-3, identic cu ceea ce joacă Juventus Torino. Iată cum ar putea arăta Steaua la Molde: Tătăruşanu - Chiricheş, Gardoş, Szukala - Chipciu, Bourceanu, Tănase, Pârvulescu - Adi Popa, Rusescu, M. Costea.