"Micul Titulescu", servit cu linguriţa în fiecare dimineaţă de soţia grijulie. Un secret: "Ceea ce nu ştie..."

"Micul Titulescu", servit cu linguriţa în fiecare dimineaţă de soţia grijulie. Un secret: "Ceea ce nu ştie..."

Victor Ponta bea suc sănătos dimineaţa, a dezvăluit Daciana Sârbu, care l-a însoţit la Târgul Indagra. Ea îi pune un strop de sirop de cătină în fiecare pahar de suc pe care îl bea.

Prezent la Indagra, alături de soţia sa, Daciana, prim-ministrul României s-a oprit la un stand cu produse bio din Maramureş. Înconjuraţi de cameramanii televiziunilor, Victor Ponta şi Daciana Sârbu au fost serviţi cu suc de cătină de către un cultivator.

"Este cea mai ecologică dintre culturile ecologice", i-a spus fermierul din Maramureş, iar Victor Ponta i-a răspuns: "Ştiu, ştiu...". Însă soţia sa a completat: "Ceea ce nu ştie el este că în fiecare dimineaţă îi pun o linguriţă de cătină în sucul de portocale". Premierul, uşor jenat, a spus: "Ba ştiu, ştiu".

În final, maramureşeanul le-a făcut cadou o butelcă de palincă pe care premierul a ezitat să o primească: "Nu, n-am voie să o duc acasă", a spus el glumind. Cum producătorul de la Indagra a insistat, Victor Ponta a pus până la urmă mâna pe sticlă, transmiţând-o unui asistent: "Bun, o ducem la şedinţa de Guvern, de marţi". Vezi şi ce profit la hectar aduce cătina

Ne puteți urmări și pe Google News