CEL MAI BIZAR FETIŞ. CE E ÎN MINTEA oamenilor care îşi aleg parteneri graşi| VIDEO

CEL MAI BIZAR FETIŞ. CE E ÎN MINTEA oamenilor care îşi aleg parteneri graşi| VIDEO

Deşi majoritatea oamenilor îşi doresc parteneri cu trupuri sculptate, există o categorie de persoane atrase de cei mai "împliniţi". Şi nu e vorba de parteneri voluptoşi, ci de oameni supraponderali sau de-a dreptul obezi, pe care doresc să îi implice în tot felul de jocuri sexuale care altora le-ar repugna.

Prima persoană care a făcut cunoscut un astfel de fetiş a fost Tyra Banks, iar acesta consta exact în acţiunea de a te lăsa strivit de o persoană mult mai grea. Specialiştii care au cercetat fenomenul traseză o limită clară între acceptare şi fetiş. Una este să accepţi înfăţişarea partenerului, alta este să transformi depozitele de grăsime într-un obiect al plăcerii, în care omul şi legătura emoţională nu mai contează. "Practic, cei care au acest fetiş sunt interesaţi doar de grăsime ca obiect, nu de posesorul ei, care este dezumanizat", relatează specialiştii citaţi de intimatemedicine.com.

  • TRAUMĂ. "Am văzut cum naşte soţia mea şi n-am mai vrut sex un an"

O altă practică care îi excită este hrănirea partenerului obez, denumită în engleză "feederism". Cel mai mare risc în acest caz, potrivit doctoroz.co, este faptul că femeile nu fac nimic pentru a scăpa de kilogramele în plus şi chiar "se străduiesc" să-şi menţină această greutate pentru a-i face pe plac partenerului, în ciuda riscurilor medicale. Există şi o serie de explicaţii psihologice ale acestui fenomen. "În urmă cu mii de ani, kilogramele în plus erau considerate un mecanism de apărare, de supravieţuire. O femeie mai împlinită era considerată sănătoasă, în putere, capabilă săs suţină o sarcină. Până nu demult, supraponderabilitatea era considerată un simbol al luxului. Doar săracii erau slabi", explică un specialist citat de yahoo.news.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/FFBUqUQaBMk" width="640" frameborder="0" height="480"></iframe> CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • ÎNCĂ VIRGIN? Vârsta la care ai PRIMUL CONTACT SEXUAL îţi INFLUENŢEAZĂ viaţa. VEZI la ce să te aştepţi
  • CALCULATOR SEXUAL de calorii TRANSMIS de ONU. Cât slăbeşti după o oră de preludiu sau de "lupte" în pat
  • VIAGRA pentru FEMEI. Cum să-ţi măreşti LIBIDOUL