Dragomir crede că va fi HAOS la derby: "Mă tem de incidente!"

Dragomir crede că va fi HAOS la derby: "Mă tem de incidente!"

Dumitru Dragomir, şeful LPF, susţine că dinamoviştii şi-au cumpărat 10.000 de bilete pentru meciul cu Steaua. "Corleone" i-a ameninţat pe fani că "nici musca n-o să mişte" pe stadion.

Pe Dinamo o aşteaptă două meciuri de foc: mâine, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, în "optimile" Cupei României, iar apoi, duminică seară, pe "Naţional Arena", are programat eternul derby cu Steaua, partidă contând pentru etapa a 14 a Ligii I la fotbal.

"Pentru Dinamo e greu. Pandurii e echipa favorită, fiindcă joacă acasă. Apoi au meci greu cu Steaua. E un dezavantaj, n-au cum să se odihnească. Sunt două meciuri - infern. N-o văd în stare pe Dinamo să ducă două jocuri la nivelul cel mai înalt. Dacă duc, înseamnă că sunt băieţi deştepţi, şi-au dozat bine efortul. Steaua face bine că-şi menajează jucătorii în Cupă pentru meciul cu Dinamo", a spus Dragomir.

"La puşcărie nu mă mai pot trimite, pentru că am terminat (n.r. - cu dosarul privind sediul Ligii). La brutărie, tot aşa, că mi-am făcut brutăria şi lucrează alţii în brutăria mea. Trebuie să găsească altceva. Găsesc ei, vezi de treabă. Mă tem de incidente", a completat "Corleone".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Dacă erau mai mulţi, atunci erau cuminţi. Numai când sunt o sută- două, atunci sunt periculoşi. Când sunt mulţi şi sunt dispersaţi, nu se întâmplă nimic. Credeţi că nu sunt 10.000 de dinamovişti? Şi-au luat ei bilete, dar nu pot sta acolo, cu galeria. Ce măsuri s-au luat cu meciul ăsta, dacă aţi şti voi, nici musca nu mişcă!", a completat şeful LPF.