SÂNI GOI ŞI COAPSE acoperite de PĂLĂRII MILITARE, într-un PICTORIAL NUD al nevestelor de soldaţi

SÂNI GOI ŞI COAPSE acoperite de PĂLĂRII MILITARE, într-un PICTORIAL NUD al nevestelor de soldaţi

Poziţii provocatoare, coapse şi sâni acoperite discret cu câte o pălărie militară. Soţiile militarilor americani au pozat într-un calendar nud ca să le ajute pe cele ale căror bărbaţi nu s-au mai întors de pe front.

Femeile nu au mai pozat niciodată ca modele şi, în acest pictorial, şi-au ascuns faţa tocmai pentru a fi "exponentele soţiilor de militari de pretutindeni", conform organizatoarei calendarului, Sarah Bennett Thurston. Una dintre femei, soţia unui militar Royal Signals, explică: "Am vrut să realizăm ceva pozitiv. Ideea mi-a venit când urmăream, la BBC, o şedinţă foto nud care milita pentru independenţa femeilor. La scurt timp după aceea, am fost nevoită să le explic copiilor unei prietene de ce tatăl lor nu se va mai întoarce acasă de pe front". Cu vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani, femeile spun că viaţa de soţie de militar este extrem de dificilă. Ele mărturisesc că se simt neprotejate, vulnerabile şi le este teamă că nu-şi vor mai vedea niciodată bărbaţii.

CITIŢI ŞI: Oamenii de ştiinţă s-au edificat: de ce le plac bărbaţilor sânii femeilor SÂNII femeilor AU CRESCUT cu trei mărimi în ultimii ani ŞAPTE lucruri interesante despre sânii femeilor SCANDALUL FOTOGRAFIILOR NUD cu ducesa de Cambridge. Cine este fotograful şi cum ar putea fi pedepsit

Ne puteți urmări și pe Google News