Un acţionar dinamovist uimeşte: "Este un loc bun, suntem la egalitate cu Astra, pe 4!"

Un acţionar dinamovist uimeşte: "Este un loc bun, suntem la egalitate cu Astra, pe 4!"

Ionuţ Negoiţă a făcut o declaraţie care-i va scoate din minţi pe fanii echipei din Ştefan cel Mare. Oficialul "câinilor" îi dă liber lui Cristi Borcea să premieze suplimentar echipa pentru meciul cu Steaua.

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă este mulţumit cu poziţia ocupată de "alb-roşii" în clasament, deşi nu o ştie cu exactitate. Dinamo este pe poziţia a 5-a, în afara locurilor de cupe europene, cu 21 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu. Negoiţă are altă variantă.

"Este un loc bun, suntem la egalitate cu Astra, pe locul 4", a spus Negoiţă la sport.ro.

Dinamo se află într-un mare impas financiar şi anunţul lui Cristi Borcea că îi va premia suplimentar pe dinamovişti pentru derby-ul cu Steaua l-a bucurat pe Ionuţ Negoiţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cristi e un dinamovist, dar i-am transmis că ar trebui să fie mai rezervat în declaraţii. Borcea este liber să dea primă jucătorilor în cazul unei victorii cu Steaua, dacă asta doreşte", a completat Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă este supărat din cale afară pentru amenda încasată de Dinamo pentru incidentele de la meciul cu Rapid. "Nu este posibil ca noi să primim 30.000 de lei amendă şi firma de pază doar 500 de lei. E vina lor, nu a noastră. Atunci de ce le mai plătim 15.000 la fiecare meci, de ce să ne mai luăm pază? Nu e corect", a tunat Negoiţă.