INCREDIBIL. Un rapidist pur-sânge laudă Steaua: "E cea mai bună!"

INCREDIBIL. Un rapidist pur-sânge laudă Steaua: "E cea mai bună!"

Antrenorul Marius Şumudică, recunoscut ca un susţinător frenetic al giuleştenilor, nu mai conteneşte cu laudele la adresa rivalei din Ghencea.

Colericul Marius Ninel Şumudică a făcut o declaraţie care s-ar putea să-i strice relaţia cu galeria Rapidului, fiindcă a lăudat Steaua aşa cum puţini au făcut-o în ultima vreme.

" Steaua este echipa momentului, este pe val, foarte bine pregatită, fiind o echipă care are continuitate în rezultate şi asta îi motivează extrem de mult pe jucători. Cred că, una peste alta, Steaua este cea mai în formă echipă. Nu-mi place să spun asta, dar au şanse să se califice şi în primăvara europeană!", a declarat Marius Şumudică la sport.ro.

"Şumi-gol" este dezamăgit de prestaţia echipei lui de suflet în acest sezon. "Mă aşteptam mult mai mult de la Rapid, având în vedere lotul mare de jucători experimentaţi. Astra este o echipă facută de Dinu Gheorghe şi se vede, încă odată, că are ochi pentru jucători, însă nu au întâlnit adversari puternici, iar atunci când au dat de Steaua au pierdut. Îi vom vedea cu CFR, cu Pandurii sau cu Rapid. La CFR este o problemă că nu au lotul valid şi chiar au mulţi jucători accidentaţi", a mai spus Şumudică.

Ne puteți urmări și pe Google News