BOMBĂ PENTRU FANII DINAMOVIŞTI: Bonetti s-a împăcat cu fraţii Becali!

BOMBĂ PENTRU FANII DINAMOVIŞTI: Bonetti s-a împăcat cu fraţii Becali!

Antrenorul italian a avut o întrevedere cu agenţii care l-au criticat constant şi au stabilit să înceteze războiul declaraţiilor.

Dario Bonetti, antrenorul echipei Dinamo, şi fraţii Ioan şi Victor Becali au hotărât să îngroape securea războiului, anunţă gsp.ro.

Se pare că italianul s-ar fi întâlnit faţă în faţă cu rivalii săi zilele trecute, iar "beligeranţii" au promis să nu se mai atace în public. Vestea s-ar putea să producă o răceală evidentă între Bonetti şi galeria "câinilor", care îl aprecia pe italian tocmai pentru că se lua la harţă cu impresarii Becali, cei mai detestaţi oameni de către peluza dinamovistă.

De-a lungul timpului, Bonetti, pe de-o parte, şi fraţii Becali, de cealaltă, şi-au aruncat cuvinte grele.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Dacă Dinamo îl mai foloseşte pe Koulibaly, va doborî recordul de goluri primite", l-a atacat Victor Becali pe Bonetti, după meciul pierdut de "câini" cu Astra.

"Dacă un agent crede că dacă un jucător de-ai lui nu joacă în patru meciuri nu se mai poate transfera, să mai înveţe. Nu ştie meserie, să mai citească. Până la urmă, cine e Victor Becali?!", l-a "înţepat" Bonetti.

Chiar dacă vestea împăcării n-a fost confirmată oficial de niciunul dintre "duşmani", există destule argumente care o confirmă. Cel mai important este că jucătorii aflaţi sub influenţa fraţilor Becali (Aexe, Dănciulescu etc) nu mai lipsesc din prima echipă a "câinilor".