Englezii râd iarăşi de noi: "Cluj Napoca? Sună a oraş din Japonia! De unde scot oamenii ăştia asemenea echipe?"

Englezii râd iarăşi de noi: "Cluj Napoca? Sună a oraş din Japonia! De unde scot oamenii ăştia asemenea echipe?"

Fanii lui Manchester United care au făcut deplasarea la Cluj pentru meciul cu CFR, din Liga Campionilor, programat astă-seară, au luat la mişto numele oraşului transilvănean.

Englezii râd de noi de fiecare dată când vin în România pentru un meci de fotbal. Unul dintre fanii lui Manchester United care a venit la Cluj pentru partida din seara aceasta cu CFR, din Liga Campionilor, a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care desfiinţează Clujul, dar şi echipa campioană a României.

"Transilvania!!!! Cluj-Napoca e în Transilvania! Dar Napoca??? Sună ca un oraş din Japonia! De unde scot oamenii ăştia asemenea echipe? E o fostă echipă de liga a 3-a, cumpărată de un băieţas bogat, care a început să câştige tot dintr-o dată! I se spune Chelsea de România. Robin sau Rooney o să meargă acolo şi o să le dea nişte şuturi în fund. O să le arătam că pentru noi sunt încă de liga a 3-a!", a scris suporterul britanic.

Nu este prima oară când englezii ne iau la mişto. În februarie 2010, înaintea meciurilor dintre Unirea Urziceni şi FC Liverpool, din "16-imile" de finală ale Ligii Europa, presa britanică a botezat echipa ialomiţeană "Urinea".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Fotbalul românesc este dominat de patroni graşi şi gălăgioşi!" Nici ziariştii britanici nu au renunţat la ironii legate de fotbalul românesc. Andy Hockley, trimisul WSC la Cluj, a postat un text prin care nu-i cruţă deloc pe oamenii de fotbal din ţara noastră.

"În ultimii ani, fotbalul românesc a fost şi este dominat de nişte patroni graşi, gălăgioşi, de vârsta a doua, care aruncă cu bani doar pentru a-şi satisface ego-ul. Antrenorii sunt angajaţi şi daţi afară foarte uşor, doar pentru a menţine sus imaginea patronilor. În mod normal, după începutul slab din campionat, şi Andone putea fi dat afară deja, singurul lucru care îl ţine la echipă fiind forma bună din Europa", a scris acesta.