Ioan Andone îl atacă pe Becali: "Dacă iar devine «antrenor», o să fie probleme!"

Ioan Andone îl atacă pe Becali: "Dacă iar devine «antrenor», o să fie probleme!"

Ioan Andone, antrenorul campioanei CFR Cluj, a declanşat răzbnoiul psihologic dinaintea derby-ului dintre "militari" şi "feroviari", programat duminică, invocând norocul trupei lui Reghe şi atacându-l pe "inflamabilul" Gigi.

CFR Cluj şi Steaua au meciuri foarte importante în cupele europene zilele următoare (ardelenii mâine seară cu Manchester United, în Liga Campionilor, iar "roş-albaştrii" joi, cu FC Copenhaga, în Liga Europa), dar au declanşat deja războiul psihologic înaintea întâlnirii directe din campionat, programată duminică seară, pe "Naţional Arena".

Ioan Andone, tehnicianul echipei din Gruia, s-a luat de Gigi Becali, iar războiul este abia la început. "Steaua are doar mai mult noroc. Gigi îşi vede de treabă şi nu mai e «antrenor». Dacă iar devine «antrenor», o să fie probleme. Poate e din umbră, nu poţi să ştii niciodată. Steaua e echipa bună, au linişte acum, am auzit că şi la Ploieşti au jucat foarte bine, au câştigat pe merit", a spus "Fălcosul" la sport.ro.

Andone spune că soarta titlului nu este decisă, deşi echipa sa este la nouă puncte în spatele "roş-albaştrilor". "Mai sunt o mulţime de etape până la final, cred că abia în iarnă se poate discuta de titlu. Nu ştiu dacă e mai bună Steaua decât CFR, o să facem comparaţii la sfârşitul anului, în funcţie de parcursul european şi de ceea ce se întâmplă până atunci!", a adăugat Andone.

Ne puteți urmări și pe Google News