Nelu Barbu şi Dan Tapalagă au "Discuţia săptămânii"

Nelu Barbu şi Dan Tapalagă au "Discuţia săptămânii"

Din această vineri, de la ora 21.00, jurnaliştii moderează o emisiune cu cele mai importante subiecte ale săptămânii pe B1 TV

B1 TV a lansat aseară, de la ora 21.00, o nouă emisiune, "Discuţia săptămânii", moderată de Dan Tapalagă şi Nelu Barbu. Pentru două ore, săptămânal, realizatorii îşi propun să analizeze cu multă decenţă cele mai importante subiecte ale săptămânii. Telespectatorii vor putea să se implice în discuţii utilizând pagina de Facebook a emisiunii sau paginile de Facebook ale realizatorilor.

"Credem în profuzimea analizei, într-un mod de a face presă explicând principalele evenimente pe înţelesul tuturor, credem în gândire autonomă şi sprit critic. Cu siguranţă, sunt mulţi care vor asta. La "Discuţia săptămânii" analizăm principalele evenimente, tragem linie şi încercăm să anticipăm ce urmează. Pariul nostru este să-i convingem pe telespectatori că, urmărindu-ne în fiecare vineri seară, se aleg cu ceva, că află şi înţeleg mai multe din săptămâna care se încheie.", au spus Dan Tapalagă şi Nelu Barbu.

Ne puteți urmări și pe Google News