Cum a reuşit Dl. Crin Antonescu să-şi turbeze alegătorii. Ciuvică&Gâdea şi regizoarea Loredana au pus umărul

Cum a reuşit Dl. Crin Antonescu să-şi turbeze alegătorii. Ciuvică&Gâdea şi regizoarea Loredana au pus umărul

În seara de Sf. Maria Mare, dl. Crin Antonescu a ieşit cu o declaraţie. Printre altele dânsul îi cerea Procurorului General, de urgenţă, date despre anchetele procurorilor legate de referendum. În toată ţara cuvintele Preşedintelui interimar au stârnit îngrijorare.

Din păcate nu toţi cetăţenii României au inteligenţa şi subtilitatea celor care citesc aceste rânduri. Mulţi, sau foarte mulţi cred orbeşte ce văd şi aud la Antena 3. Ciuvică&Gâdea ajutaţi de regizoarea Loredana Chimoiu, care a realizat cadre de film memorabile mai ales la Piatra Olt, cu duble profesioniste, au indus o stare de teroare prin teritoriu. Primii s-au speriat votanţii cinstiţi şi nu ar fi trebuit. Apoi a sărit pegra, cei care au comis infracţiuni electorale. Ei şi-au dat seama că de această dată li s-ar putea chiar înfunda. Şi au început să facă agitaţie. Am auzit chiar eu, în mediul rural, strigăte de revoltă. "Păi cum mă spălăcitule, repetentule, chiulangiule, am furat pentru tine şi acum de dai la Gardă".

Mai nou mulţi oameni aşteaptă să fie arestaţi doar pentru că dl. Antonescu a cerut repede rezultatele anchetei. Altfel, se ştie de când lumea, era timp de o negociere, de iertare şi câte un ciubuc mic.

Poate şi din pricina acestei iritări sătenii se adresau cu cuvinte atât de nepoliticoase celui care este - fie şi interimar - primul om al ţării noastre.

Ne puteți urmări și pe Google News

Varanul s-a cam prins. Tot înjurându-l pe Băsescu el a înţeles în sfârşit că ei sunt la putere, au organizat referendumul, vor să îi măsluiască rezultatul. Ei au până şi Ministerul justiţiei. Şi tot le iese pe dos. Varanul s-a supărat. Întâi a fost tentat să-l învinuiască pe Ponta, dar a fost potolit pentru că, de la 1 septembrie, se schimbă nişte legi în justiţie şi puşcăria se apropie de cine trebuie. Ponta, I s-a spus, e băiat deştept, rămâne. Atunci se punea problema că de vină ar fi Loredana cu sătenii ei bărbieriţi şi mascaţi. Poate şi Dl. Antonescu să fi fost neinspirat cu solicitarea lui către Procurorul Şef al României, că uite ce înţelege lumea la ţară şi se duce totul pe pustie!