George Soros s-a logodit! Cine va fi a treia soţie a miliardarului

George Soros s-a logodit! Cine va fi a treia soţie a miliardarului

Investitorul american George Soros a anunţat aseară, în cadrul ceremoniei de aniversare a vârstei de 82 de ani, logodna sa cu mult mai tânăra sa prietenă Tamiko Bolton, în vârstă de 40 de ani, transmite Reuters.

Anunţul a fost făcut la petrecerea organizată la reşedinţa de vară a lui Soros, în Southampton, New York, la care a participat un grup mic de prieteni şi rude, potrivit unei persoane dn anturajul investitorului.

Inelul de logodnă pe care Soros i l-a dat alesei sale este un diamant Graff montat într-un decor de platină pe o bandă de aur, potrivit unei persoane din anturajul miliardarului.

George Soros şi Tamiko Bolton s-au cunoscut în primăvara anului 2008. Miliardarul a cerut-o în căsătorie acum câteva săptămâni, în timpul unui weekend petrecut la Hamptons, o staţiune de vară situată pe plaja din Long Island, frecventată de bogaţii din New York.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru Soros, aceasta va fi a treia căsătorie şi a doua pentru Tamiko Bolton, care a avut o scurtă căsnicie în anul 1990. Soros are cinci copii din căsătoriile anterioare.

Anul trecut, Adriana Ferreyr, o fostă iubită de-a miliardarului, l-a dat în judecată pe acesta pe motivul că el nu şi-a îndeplinit promisiunea de a-i cumpăra un apartament, cerându-i acestuia daune morale în valoare de 50 milioane de dolari.

Viitoarea soţie are afaceri pe net

De asemenea, anul trecut, Soros, care este un contributor activ la politicile liberale şi un vorbitor destul de frecvent întâlnit la evenimentele economice mondiale, şi-a transformat fondul de hedging într-o afacere de familie şi a stopat gestionarea banilor pentru investitorii din afară. Soros Fund Management deţine, conform ultimelor raportări, active în valoare de 25 de miliarde de dolari.

Soros a devenit faimos şi bogat cu două decenii în urmă, în urma unei tranzacţii istorice, în care a pariat pe devalorizarea lirei britanice.

Tamiko Bolton, care a început mai demult o afacere pe internet pentru promovarea unui supliment alimentar, deţine în prezent o afacere online de educaţie yoga şi are o diplomă de masterat în afaceri de la Universitatea din Miami.