Genocidul electoral prin cimitire şi spitale. Ce vede Crin în ochiul vulturului şi în ai bourului din stema ţării noastre

Genocidul electoral prin cimitire şi spitale. Ce vede Crin în ochiul vulturului şi în ai bourului din stema ţării noastre

Chiar când citiţi aceste rânduri, chiar în weekend, onorabili funcţionari publici, primari aleşi cu finii lor şi lucrători superiori din cadrul M.I. caută morţi.

Poate umblă şi prin cimitire se uită la morminte proaspete sau mai vechi şi iau nume de pe cruci ca să le taie de pe liste. Mai merg şi pe la terapie intensivă şi la reanimare, anticipând voia Domnului. Este un fel de indicaţie de partid care s-a constituit într-o întrecere socialistă, de pe vremuri. În fiecare sat, în fiecare oraş, unde se poate.

Alţii umblă pe la paşapoarte. S-a ajuns la concluzia, impusă de raţiuni de partid şi de stat , să fie trecuţi cu domiciliul stabil în străinătate toţi cei care şi-au petrecut concediul la mare, prin alte ţări. Sau cei care se află la rude, de obicei la copiii lor, pe care îi ajută la creşterea nepoţilor. Din oră în oră populaţia cu drept de vot scade. Crin trage aer în piept, nu iese din marele birou, de la Cotroceni, priveşte stema, se uită când în ochiul vulturului când în ai bourului, trage aer în piept şi se simte din ce în ce mai bine. Sabia alunecă aevea de pe perete în mâna lui. Taie capete. Sângele ţâşneşte, ca în filmul Spartacus. E nostalgic. Nu îşi explică în ce fel a intrat în cartea de istorie. E coleg cu Mihai Viteazu, Ştefan cel Mare şi chiar cu Nicolae Ceauşescu. Mai e puţin. Apar nişte stenograme. Se trezeşte din visare. Scrâşneşte din dinţi, întinde mâna după sabia din stemă. Îl sună Varanul. Oamenii lui îl vor face praf pe Băsescu. Încă un pas spre victoria finală.

E şi corect aşa. Băsescu a organizat referendumul, el a furat sau n-a furat, el i- a hipnotizat pe oamenii ăia să vorbească aşa în stenograme, el scotoceşte cimitirele, spitalele şi mută turiştii români definitiv în străinătate!

Ne puteți urmări și pe Google News