JO 2012. Cătălina Ponor, atacată de gimnasta Vanessa Ferrari: "Nici măcar nu trebuia să fie în finală"

JO 2012. Cătălina Ponor, atacată de gimnasta Vanessa Ferrari: "Nici măcar nu trebuia să fie în finală"

Cătălina Ponor a fost atacată într-o declaraţie de presă de gimnasta Vanessa Ferrari, în urma probei la sol, unde România a luat medalia de argint.

Vanessa Ferrari, gimnastă din Italia, consideră că i-a fost "furată" medalia de bronz. În finala de la sol, ea a obţinut 14.900 şi avea prezenţa pe podium aproape garantată. Numai că, după exerciţiul rusoaicei Alya Mustafina, arbitrii i-au dat acesteia un total de 14.900. Pe baza regulamentului, medalia de bronz a revenit rusoaicei.

Supărată foc din cauza faptului că a pierdut medalia de bronz, Vanessa Ferrari s-a răzbunat şi pe Cătălina Ponor, cea care a luat medalia de argint: "Eram fericită la finele exerciţiului pentru că nu greşisem cu nimic. Meritam 15.200, cât a luat şi Ponor. Dar ea e din România. Nici măcar nu trebuia să fie în finală, pentru că greşise grav în calificări, dar au lăsat-o să participe oricum", a spus Ferrari jurnaliştilor ziarului "La Repubblica".

Tot în finala de la sol s-a aflat şi gimnasta Sandra Izbaşa. Ea a intrat ultima în competiţie şi, cu presiunea de a-şi apăra titlul olimpic la acest aparat, câştigat la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, la Beijing, Sandra a greşit la ultima diagonală şi s-a clasat ultima. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Cătălina Ponor se căsătoreşte cu un gimnast din Puerto Rico
  • TENSIUNI ÎN LOTUL DE GIMNASTICĂ. Antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu s-ar putea retrage
  • JO 2012. Izbaşa n-a scos nimic din sol: ultima! Un român-american şi arbitrii au dat jos România de pe bârnă!
  • JO 2012: Cătălina Ponor s-a supărat pe antrenori!
  • SUPĂRARE ÎN ECHIPA DE GIMNASTICĂ. Izbaşa: "Am şi eu un of, dar toată România e un of!"