Bărbatul, mireasă de colecţie

Bărbatul, mireasă de colecţie

Viziunea designerului Dorin Negrău referitoare la o prezentare de modă diferă de cea cu care ne-au obişnuit creatorii de-a lungul timpului.

Motoare pe covoare persane, un decor dezolant al unui şantier în contrucţie din Centrul Vechi au fost ingredientele unui spectacol de modă nonconformist pe care designerul l-a oferit, miercuri unui număr de peste 400 de persoane. Sarea şi piperul show-lui a fost, aşa cum era de aşteptat, mireasa colecţiei. Negrău a renunţat la modelul clasic feminin şi a ales un bărbat. Dincolo de impactul vizual creat asupra publicului, designerul spune că intenţia sa a fost, mai ales, de a transmite un mesaj social.

"Am ales un bărbat pe care l-am îmbrăcat în mireasă şi acesta a încheiat prezentarea, pentru că fiecare colecţie a mea are câte un mesaj social. De această dată, colecţia de toamnă-iarnă VISIONS a scos în evidenţă mesajul social împotriva violenţei domestice în familie. De fiecare dată bărbaţii sunt acuzaţi de violenţă în familie şi am dorit să subliniez faptul că şi ei sunt paşnici şi nu întotdeauna violenţi sau vinovaţi de violenţa în familie!", a declarat designerul.

Pe podium au fost prezentate 30 de ţinute alb-negru, iar la mijlocul show-lui, actriţa Ani Creţu a creat un moment special. A venit cu motoarele la prezentare, şi după ce a creat o diversiune alături de trupa ei de motociclişti, a coborât dezinvoltă şi a urcat pe podium.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ţinutele colecţiei VISIONS au fost admirate din public de numeroase persoane publice şi de vedete, printre care Maia Morgenstern, Ozana Barabancea, Simona Pătruleasa, Iuliana Tudor, Anca Rusu, Iulia Albu, Julia Jianu, Andreea Bălan - care a purtat o creaţie a designerului sau gimnastul Marian Drăgulescu. Nu a lipsit nici Bianca Drăguşanu, care a venit la eveniment însoţită de două prietene. Din public, colecţiile au  mai fost urmărite de Dana Săvuica, europarlamentarul Petru Luhan, Roxana Iliescu, Rocsana Marcu, Galyna, Monica Iagăr, Sorin Mărcuş, actriţa Doiniţa Oancea şi buna ei prietenă stilista Crisa Kyra, cântăreaţa Francesca Lucarelli, cunoscută ca Selena Gomez de România, Nadina Câmpean, Cristina Şoloc şi Sânziana Negru.

Anca Rusu, Andreea Bălan şi Roxana Iliescu