Din ce gât vine voma USL

Din ce gât vine voma USL

Se poate presupune că o asemenea grupare politică are nişte strategi. Aceştia ar fi trebuit să calculeze toţi paşii, la o adică se puteau întinde nişte capcane întregii medii, atât de însetată de senzaţional, aveau posibilitatea să acţioneze în multiple modalităţi. Ei procedează invers. Fac numai prostii.

În primul rând Traian Băsescu putea fi lăsat la Cotroceni. Ar fi putut sta liniştit acolo încă doi ani, plictisindu-se, poate.

Apoi toate organismele statului deranjante pentru noua putere, pentru ei şi rudele lor, puteau fi înlocuite încet, încet.

Nimeni nu s-ar fi supărat. Oamenii de la putere trebuie şi este firesc să fie schimbaţi din când în când. Ar fi fost linişte, la toamnă, după alegeri. Poate chiar artificii şi speranţe deşarte. Srategii au decis altceva. Hai să intrăm în forţă, să spargem orice lege, orice bun simţ! În teritoriu - şi asta apare mai timid prin media pentru că nu este loc - a venit un tăvălug şi a strivit tot ce era. Au fost aduşi alţii, ce s-a găsit. Dacă la nivel central, în Guvern s-au dat atâtea rateuri vă imaginaţi ce s-a întâmplat în provincie? Eşecuri biologice, retarzi...au fost instalaţi în birouri. S-a mai întâmplat, suntem obişnuiţi, nu ar fi un mare deranj! De ce o fi fost zgândărit ICR, sau dacă s-a înţeles că nu este tocmai oportun, de ce se insistă? Doar strategii ştiu. Şi nici nu le pasă că şi-au ridicat, aproape , toată intelectualitatea în cap, başca şi doi laureaţi Nobel. Ce mai contează, mergem înainte!

Ne puteți urmări și pe Google News

Dintre toate prostiile, pe care strategii le-au gândit şi comis zi de zi, cea mai mare pare să fie legată de Preşedinte. El a câştigat orice alegeri. Se simte cel mai bine în stradă, între oameni, are, cum s-ar spune ureche muzicală de mare fineţe, în zona politicii, din România. Dacă mâine îl vor şi disponibiliza acesta se va ocupa de ei. El îi cunoaşte, are şi fapte de vitejie la activ, de fapt, până în prezent, a dovedit că nu se sfieşte să facă dezvăluiri. Chiar aşa singur, cum pare a fi, Preşedintele le va fi fatal. Chiar dacă nu va izbândi la referendum o să îi şubrezeaască într-un mod spectaculos pentru România şi nu numai.Până la urmă cine urmează să meargă la închisoare o să ajungă tot acolo. Se va vedea că tot scandalul a fost degeaba. Strategii vor face paşi înapoi. Voma cu care au împroşcat România va fi uitată. Poate nu şi gâtul de unde a venit ea. Este al unui om care jubilează sperând că a reuşit să îşi scape fata de închisoare.