Dana şi Andrei Năstase, prima vizită la puşcărie

Dana şi Andrei Năstase, prima vizită la puşcărie

Fostul premier a primit două geamantane cu haine, cărţi şi mâncare, plus un bax de apă plată. Au stat de vorbă doar 45 de minute!

Înghesuială mare, ieri, la puşcăria Rahova! Zi de vizită!

Ţigănci cu fuste colorate, bărbaţi tatuaţi, cu pălării mari, negre, pe cap, stăteau la coadă cu paporniţele cu d-ale gurii pentru cei dragi, de dincolo de zidul gros.

Printre ei, o notă aparte o făceau Dana şi Andrei Năstase, veniţi în prima lor vizită la închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ipostaza în care erau puşi, la coadă cu oamenii de rând, în încăperea străjuită de gratii, cu miros acru de transpiraţie, nu le făcea nici o plăcere.

După zece minute de aşteptare, o femeie din spatele Danei Năstase a atenţionat-o: "Haideţi, doamnă, nu înaintaţi?".

Cei doi vizitatori rasaţi au scos buletinele şi le-au predat ofiţerului de la poartă care nu a schiţat niciun gest. Au fost trimişi spre aparatul cu raze X, să controleze cele două trolere "Samsonite".

Unul dintre ele era cu d-ale gurii, conserve, muşchi file în ţiplă de plastic, biscuiţi dietetici. Celălalt conţinea cărţi şi haine de vară, plus două perechi de papuci.

Au trecut de filtrul agenţilor nu înainte ca Andrei, să fie obligat să-şi scoată cureaua de la pantaloni şi să o predea. Ca măsură de siguranţă!

Prima întrevedere a fost scurtă, 45 de minute din cele două ore cât aveau dreptul. Pe urmă, cei doi vizitatori au ieşit glonţ pe poarta puşcăriei şi s-au îmbarcat în limuzina familiei, un Audi A6, negru.

Adrian Năstase a luat şi el drumul celulei ajutat de un agent omenos, care s-a oferit să-i care cele două geamantane şi baxul cu apă plată. Citiţi şi:

  • Avocaţii lui Adrian Năstase cer întreruperea pedepsei. Procesul a fost amânat pentru 5 iulie
  • Programul deţinutului Năstase: trezirea la 6, plimbare o oră la prânz, club de manele seara
  • Adrian Năstase nu şi-a petrecut ultimele zile de libertate într-un salon cu patru paturi, ci într-o rezervă de lux| FOTO
  • Managerul de la Floreasca se îndoieşte de medicii de la Rahova: "Spitalul are o secţie detox, dar deţinuţii ajung tot la mine"