Porumboiu, acuzat că a "răpit" un israelian!

Porumboiu, acuzat că a "răpit" un israelian!

FC Vaslui l-a înregimentat pe fundaşul Sari Falah, dar oficialii clubului Maccabi Haifa fac scandal, susţinând că jucătorul mai are doi ani de contract cu ei.

Adrian Porumboiu cumpără jucători pe bandă rulantă pentru FC Vaslui. Ultimul înregimentat la gruparea "galben-verzilor" este tânărul fundaş israelian Sari Falah, în vârstă de 21 de ani, care a semnat un angajament pe trei sezoane cu moldovenii. Falah va câştiga 600.000 de euro pentru cei trei ani de contract cu FC Vaslui.

Oficialii clubului Maccabi Haifa, fosta adversară  Stelei din Liga Europa în sezonul precedent, au luat foc, susţinând că jucătorul mai are contract încă doi ani cu gruparea lor. Falah a făcut vizita medicală alături de colegii de la Maccabi în urmă cu două zile, dar apoi a dispărut de la echipă.

"Dacă a semnat, dăm în judecată la FIFA toate părţile implicate. Contractul său nu este valid", au răbufnit şefii de la Maccabi, conform onlinesport.ro. Isaelienii au trimis o adresă oficială către FC Vaslui prin care îi anunţă cu fundaşul încă se află sub contract cu ei.

Ne puteți urmări și pe Google News