Gigi Becali: "Călugării mi-au cântat «La mulţi ani!»"

Gigi Becali: "Călugării mi-au cântat «La mulţi ani!»"

Guralivul patron al Stelei s-a întors de la Muntele Athos şi a revenit la vechile obiceiuri: s-a dat mare şi a spus lucruri trăsnite.

"Am petrecut ziua mea (n.r. - pe 25 iunie a împlinit 54 de ani) pe muntele Athos, alături de călugări. Ei mi-au cântat «La mulţi ani!». A fost cea mai mare bucurie a mea. N-am mai stat toată ziua la GSP", a spus Gigi în faţa camerelor TV.

Fostul oier a continuat cu o promisiune pe care a mai făcut-o şi în alte ocazii, dar a uitat-o imediat. "Certurile cu Paszkany sau alţii n-au fost bune pentru sufletul meu. N-o să mai fiu aşa hingherit de presă, aşa mi-am propus", a adăugat personajul care a "hingherit" micile ecrane în ultimii ani.

L-a dat în primire pe "fitilistul" MM Stoica

Ne puteți urmări și pe Google News

Guralivul Becali n-a rezistat până n-a dat ceva "din casă". Discursul patronului stelist confirmă, o dată în plus, că managerul general Mihai Stoica îi "toarnă" tot ce se petrece la echipă. "MM Stoica mi-a zis că Pintilii e peste tot ce aveam noi la mijloc (n.r. - evident, deoarece MM a insistat pentru transferul fostului gorjean). La fel, Adi Rocha e peste tot. Dumitraş e foarte bun pe faza de atac, dar mai trebuie lucrat puţin în faza defensivă. Florin Costea s-a pregătit foarte bine, dar nu are mari şanse să joace. E Tănase pe postul lui", a continuat Gigi.

Becali n-a rata ocazia să-şi mai exprime public cunoştinţele "tehnico-tactice", vorbind de sisteme de joc de parcă ar şi înţelege ceva din ele. "În atac nu avem prea multe modificări de făcut. În 4-2-3-1, pe stânga e Tănase şi în 4-4-2 e tot Tănase. Singura soluţie ar fi să joace 4-3-3 şi să fie Florin Costea în atac şi Tănase la mijloc, dar nu cred asta", a mai zis Becali.